Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 05 квітня 2019, 13:58
9844
14

Євген КРАСНІКОВ: «У нас з Хацкевичем прекрасні відносини»

Віце-президент «Динамо» - про трансфери Че Че і Вітора Буено

| Оновлено 05 квітня 2019, 13:58
9844
14
Євген КРАСНІКОВ: «У нас з Хацкевичем прекрасні відносини»
dynamo.kiev.ua. Євген Красніков

Віце-президент «Динамо» Євген Красніков прокоментував відхід Че Че і Вітора Буено, а також розповів про свої стосунки з Олександром Хацкевичем:

«У мене чудові стосунки з Олександром Миколайовичем, і ці розмови не мають під собою ніяких підстав. Йде нормальний робочий процес. Протягом всього сезону хтось штучно роздуває чутки про наш нібито конфлікті.

Випускати чи ні футболіста на поле вирішує саме головний тренер. Олександр Хацкевич розраховував і розраховує на інших футболістів і це його повне право, як головного тренера. Саме тому «Динамо» продало Че-Че і відпустило Буено. У нашого клубу великі цілі і завдання, ми підтримуємо головного тренера в його рішеннях.

Можливо, потрібно було врахувати бачення Хацкевича як фахівця, який особливу увагу приділяє грі в обороні і пресингу. За деякими своїми якостями ці гравці не вписувалися в його концепцію. Головне, що клуб не втратив фінансово. Якщо Буено дістався «Динамо» безкоштовно в рамках обміну, то за Че-Че було заплачено 4,8 млн євро, а зараз ми продали його дорожче - за 5.5 млн євро.

Від бразильського напрямку я не відмовляюся, тому що вважаю його найперспективнішим. Я і далі буду пропонувати кандидатури футболістів президенту і головному тренеру, а приймати рішення будуть вони».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
"Хацкевич уделяет внимание обороне и прессингу" че????? Это Хац так сказал. Пожалуйста, я умоляю, начните новый сезон с новым рулевым!!!! Я уже на всех согласен. Ну нет тот век, что играть в такой футбол, ну а если играть в такой футбол. Хочу увидеть от Динамо хоть какую-то комбинашку на поле или как футболисты разрывают линии обороны сопернику своими перемещениями. Хочу хоть немножко футбола!!!!!!
Внеземной_2019
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dyadya_Vova
Какая еще концепция у дранника? Просто включил главного типа "Я решаю, иди нафиг со своими бразилами" Эгоцентричный бульбамэн.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mr.Value
Жаль Красникова.Приходится работать с физруком, который ничего не смыслит в тактике и развитии игроков.