Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 квітня 2019, 04:45
10831
3

У Дніпрі з'явиться стадіон європейського рівня

Стадіон ім. Петра Лайка буде реконструйований

| Оновлено 05 квітня 2019, 04:45
10831
3
У Дніпрі з'явиться стадіон європейського рівня
censor.net.ua

Стадіон ім. Петра Лайка у місті Дніпро буде реконструйовано в рамках програми «Дніпро – спортивна столиця».

Стадіон ім. Петра Лайка (колишній стадіон Вагоноремонтного заводу) – єдиний стадіон на лівому березі Дніпра. Він стане повноцінним спортивним об’єктом, який зможе приймати змагання європейського рівня та відповідатиме нормам міжнародних легкоатлетичних федерацій.

На стадіоні буде відновлено поле, бігові доріжки, сектори для метання, трибуни, освітлення.

«Це - фактично будівництво нового стадіону. Він перший, зроблений міською владою. З того, що було на старому стадіоні, залишиться тільки частина підземних комунікацій. Інше будується з нуля - поле, бігові доріжки, сектори для метання, трибуни, освітлення. Ми робимо це, щоб рівномірно розвивати інфраструктуру на правому і лівому берегах міста. Стадіоном зможуть користуватися всі жителі Дніпра, які мають таке бажання. Думаю, до кінця 2019 завершимо всі роботи, а вже наступної весни, сподіваюся, зможемо приймати міжнародні змагання», - зазначив мер Дніпра Б.А.Філатов.

У минулому році на стадіоні імені Петра Лайка розібрали старі трибуни, будівлю радіорубки, зняли зношене покриття футбольного поля і вивезли чимало сміття. В даний час при роботі будівельники враховують і ситуацію з грунтовими водами - щоб убезпечити майбутні і наявні конструкції.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
relax-1984
А вот это очень радует!!! Кроме Днепра в Кривом Роге, Житомире, Харькове тоже шуршат на спортобъектах. Хоч что-то делается по сравнению с ещё недавнешним"мертвяком"...
Сергей Долина
Если будут строить так как аэропорт, о котором Филатов и Порошенко постановили еще в прошлом году, то о стадионе можно забыть.
justhateme
Замечательно, только хотелось бы поменьше дерибана финансов)