Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2975
0

Тедді АТЛАС: «Гвоздик дуже поважає своїх суперників»

Тренер Олександра Гвоздика - про характер українця

Тедді АТЛАС: «Гвоздик дуже поважає своїх суперників»
instagram.com/alex_gvozdyk

Після перемоги Олександра Гвоздика над Дуду Нгумбу тренер українця Тедді Атлас заявив, що Гвоздик занадто сильно поважає своїх суперників:

«Я дуже пишаюся Олександром, він справжній чемпіон. Мені він дуже подобається як особистість, і, ставши чемпіоном, він не змінився. Він продовжує ставати все краще і краще від бою до бою. У нього був дуже незвичайний опонент. Це новий крок в його подорожі до титулу кращого боксера, він дійсно може ним стати.

Олександр дуже шанобливо ставиться до суперників і іноді це грає проти нього. Він очікував більшого, ніж від бою зі Стівенсоном. Ми були готові до чемпіонського поєдинку. Він робить правильні речі, але іноді думав занадто багато. Потрібно просто повірити, що він зможе зробити з цим хлопцем все, як і задумав. Суперник був дуже незручний і це було в голові довше, ніж повинно було бути.

Але з кожним раундом Саша розігрівався і увійшов в ритм. І потім бій зупинили. Його кондиції ставали все кращими, він добре дихав і ви бачили, він почав по-справжньому контролювати речі. Він почав ловити суперника, бити правою в корпус, далі була справа часу.

Забавна річ - суперник підвернув ногу відразу після хорошого удару в корпус. Але головна думка - Олександр є відмінним прикладом чемпіона, який продовжує рости і яким повинні пишатися всі люди в Україні. Одна справа бути хорошим боксером, а інше, крім того, бути хорошою людиною, і він це постійно доводить».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.