Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 квітня 2019, 16:22
1837
0

Манчестер Сіті — Кардіфф Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ

«Ман Сіті» має повернутися на перше місце і при цьому крупно виграти

| Оновлено 03 квітня 2019, 16:22
1837
0
Манчестер Сіті — Кардіфф Сіті. Прогноз і анонс на матч АПЛ
У середу в Манчестері на «Етіхад» відбудеться зустріч двох команд з різних полюсів турнірної таблиці. «Манчестер Сіті» в разі перемоги підніметься на перше місце. «Кардіфф» бореться за виживання, але відстає від рятівного 17-го місця на 5 очок. І відрив в разі поразки може ще збільшитися!
 
Схоже, команді Нілу Ворнока доведеться відкласти мрії про порятунок як мінімум до наступного туру. За всю історію «Кардіфф» перемагав на поле «Ман Сіті» тільки в одному очному поєдинку, і сталося це в далекому 1961-му. Немає причин, чому б «небесно-блакитні» поступилися валлійцям саме зараз.
 
У «Манчестер Сіті» триває 11-матчева переможна серія: 7 перемог в АПЛ і по 2 - в Кубку країни і Лізі чемпіонів. У 16-ти з 17-ти домашніх зустрічей чемпіонату Англії «городяни» забивали не менше двох м'ячів. До того ж повернувся в основну групу Кевін Де Брюйне. Тож відсутність Серхіо Агуеро (на рахунку якого вже 19 м'ячів в сезоні - кращий результат в Прем'єр-лізі!) Не повинно перешкодити підопічним Пепа Гвардіоли здобути чергову перемогу. Швидше за все, велику - в матчі першого кола «Кардіфф» вдома був розгромлений з рахунком 5: 0.
 
«Блакитні птахи» до того ж знаходяться не в найкращому психологічному стані. Команда вела в останньому поєдинку (проти «Челсі»), але поступилася, пропустивши в компенсований час. Це було 17-е поспіль поразка «Кардіфф Сіті» від клубів «великої шістки». А що стосується виїзних поєдинків, то в цьому чемпіонаті в 14-ти поєдинках команда набрала лише 8 очок.
 
Загалом, шанси підопічних Ворнока навіть на нічию на «Етіхад» примарні. «Ман Сіті», який вже виграв Кубок Ліги, не втрачає надії завоювати ще 3 трофея. Втім, Гвардіола вважає за краще вирішувати завдання по мірі їх надходження. «Давайте переможемо Кардіфф - це буде основна найближча мета. А коли ми за 6 турів до фінішу повернемося на вершину, тоді і поговоримо знову», - заявив наставник «Манчестер Сіті» напередодні матчу.
 
Ризикнемо припустити, що матч завершиться великою перемогою господарів.
 
Орієнтовні склади:
«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Емерік Ляпорт, Отаменді, Гюндоган, Де Брюйне, Давид Сільва, Зінченко, Стерлінг, Жуан Жезус, Бернарду Сілва.
«Кардіфф Сіті»: Етерідж, Пелтьер, Беннетт, Моррісон, Манга, Раллс, Гуннарсон, Камараса, Хойлетт, Мерфі, Ніассе.

3 квітня, середа
 
«Манчестер Сіті» — «Кардіфф Сіті»
Телетрансляція: «Футбол 1»
Манчестер. Стадион «Етіхад». 21:45
Прогноз Sport.ua — 4:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ