Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 квітня 2019, 00:36
16261
11

Ліверпуль в драматичному поєдинку вирвав перемогу у Тоттенхема

Автогол Алдервейрелда дозволив мерсисайдцям повернутися на верхню сходинку турнірної таблиці

| Оновлено 01 квітня 2019, 00:36
16261
11
Ліверпуль в драматичному поєдинку вирвав перемогу у Тоттенхема
twitter.com/lfc

Для обох суперників необхідність досягнення переможного результату в сьогоднішній зустрічі важко було переоцінити. Будь-яка осічка «Ліверпуля» може поховати надії «червоних» на продовження боротьби в чемпіонській гонці. А «шпорам» загрожує падіння за межі лігочемпіонівської зони. Для «Тоттенхема» дуже вчасно виникла перерва в чемпіонаті, пов'язана з матчами збірних, адже лондонська команда видала чотирьохматчеву безвиграшну серію, яка включила три поразки. «Ліверпуль», навпаки, з початку січня в АПЛ не знав поразок, але це не завадило наздогнати мерсисайдців конкурентам з «Ман Сіті». Відзначимо також, що обидва колективи продовжують представляти свою країну в Лізі чемпіонів, і вже через півтора тижні їм належить провести перші чвертьфінальні матчі.

Команди почали зустріч у високому темпі. І «Ліверпуль», і «Тоттенхем» акцентовано намагалися встановити свою перевагу в центрі поля. Мерсисайдці, здалося, не відразу «увійшли» в гру, помітно нервував і Алісон Беккер. Скористатися такою відносною слабкістю ліверпульців двічі міг Моура, який опинявся в карному майданчику. Але в обох епізодах бразилець не зумів пробити по воротах.

А коли «червоні» розібралися що до чого на футбольному полі, вони організували загрозу воротам Уго Льоріса, яка відразу ж принесла результат. Ідеальний крос Робертсона з лівого флангу точним ударом замкнув Фірміно - 1:0.

Господарі поля після взяття воріт заграли куди впевненіше (за винятком, хіба що, все того ж Алісона) і періодично загострювали ситуацію біля штрафної лондонського клубу. Двічі наносив обвідні удари Мане - обидва рази м'яч пролітав повз ціль. Трохи не вистачило точності і удару Александера-Арнольда. Гості в першому таймі відповіли тільки далекою спробою Делле Аллі, після якої м'яч пролетів над поперечиною.

Після перерви «шпори» спробували перевести гру ближче до штрафного «Ліверпуля». І в якійсь мірі зробити це вдалося, та й підопічні Юргена Клоппа були не проти такого перебігу подій. Свій шанс лондонці створили на 56-й хвилині. Кейн зліва увірвався в штрафну мерсисайдців і завдав удар. Алісон в падінні відбив м'яч у центр штрафного, а Робертсон дуже вчасно «накрив» добивання у виконанні Еріксена. Не забували про контратаки і «червоні». В одній з них (2 в 1) Салах спробував сам вирішити долю епізоду, але його удар заблокував захисник.

Посилити атакуючу гру своєї команди тренерський штаб Маурісіо Почеттіно (головний тренер лондонського клубу відбував дискваліфікацію на трибуні «Енфілда») вирішив за рахунок виходу на поле Сон Хин Міна. І відразу ж «шпори» зрівняли рахунок, правда, без участі корейця. Кейн зі штрафного видав діагональ на правий фланг, а Тріпп'єр підключив Еріксена, який переадресував м'яч Моурі, який розстріляв ворота.

Мерсисайдці відразу великими силами пішли в наступ, бомбардуючи навісними передачами штрафну «Тоттенхема». Гості ж цілком могли скористатися оголеними тилами опонентів. Шикарний шанс не реалізував Сіссоко, який в контратаці 2 в 1 вивів себе на забійну позицію, але не влучив у ворота.

«Ліверпуль» врятував випадок. На 90-й хвилині черговий крос в штрафну знайшов Салаха. З ударом єгиптянина Льоріс впорався, але м'яч відскочив в Алдервейрелда, від якого знущально переповз за лінію воріт.

Так мерсисайдці повернули собі верхній рядок турнірної таблиці, здобувши дуже непросту перемогу. А «Тоттенхем» продовжив свою невдалу серію.


Англійська Прем'єр-ліга. 32-й тур.

«Ліверпуль» - «Тоттенхем» - 2:1


Роберто Фірміно (16), Тобі Алдервейрелд (90, автогол) - Лукас Моура (70)

Лукас Моура (80)

«Ліверпуль»: Алісон Бекер, Ендрю Робертсон, Вірджіл ван Дейк, Жоель Матіп, Трент Александер-Арнольд, Жоржиньо Вейналдум, Джордан Хендерсон (Фабіньо, 77), Джеймс Мілнер (Дівок Орігі, 77), Садіо Мане, Роберто Фірміно, Мохамед Салах (Деян Ловрен, 94)

«Тоттенхем»: Уго Льоріс, Ян Вертонген, Давінсон Санчес (Сон Хин Мін, 69), Тобі Алдервейрелд, Денні Роуз, Делле Аллі, Мусса Сіссоко, Крістіан Еріксен (Фернандо Льоренте, 91), Кіран Тріпп'єр, Лукас Моура (Бен Девіс, 82), Гаррі Кейн

Арбітр: Мартін Аткінсон

Стадіон: Енфілд (Ліверпуль, Англія)

ЛІВЕРПУЛЬ - ТОТТЕНХЕМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar1305
Ліверпуль красава...
Так тримати далі...
russol30
Красавчики, так і дальше?
Юрий Карпенко
Ливерпулю надо сосредоточится на одном турнире АПЛ или ЛЧ, для двух у них не состава равноценного как у Сити
pol55
Как токо Почеттино снимает Санчеса так и проигрывает,короче *грабли*.
Сиссоко,сегодня большой засланец.
Тотем как всегда,дал *бой*т.е.Играли,что такое невезет и как....
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MMMariska
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!! Привет, мальчики. Я, изначально, извиняюсь за этот пост. У меня к вам будет огромная просьба. Посетите мой профиль на самом популярном сайте для секс знакомств:
>>>> sexxxpy.com
(скопируй ссылку и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов) и поставьте лайк. Мой ник: Marina23. Регистрация и плата за действие отсутствует. Весь процесс у вас займёт не более одной минуты. Большое спасибо! Я вас всех целую.
P.S. Во-первых, вы увидите меня голой и во-вторых, в качестве бонуса от меня видео звонок (зависит от вашего желания).
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Dom_y_Doporu
У судей в АПЛ сегодня помутнение рассудка? Два матча - две банки из явных офсайдов. Жалко Тот, но надо было своё забивать.