Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 31 березня 2019, 21:04
16480
29

Буено хоче покинути Динамо, угоді заважає позиція президента Сантоса

Слідом за Че Че з «Динамо» до закриття трансферного вікна в Бразилії хоче піти ще один легіонер

| Оновлено 31 березня 2019, 21:04
16480
29
Буено хоче покинути Динамо, угоді заважає позиція президента Сантоса
Півзахисник «Динамо» Вітор Буено, орендований киянами у «Сантоса» до літа 2020 року та який не має ігрової практики в стані «біло-синіх», хоче покинути Україну.
 
Останні кілька тижнів агент футболіста Жуліано Леонель шукає варіанти для того, щоб 24-річний Буено повернувся до Бразилії, трансферне вікно в якій відкрито до 3 квітня.
 
Повідомляється, що повернути Буено в «Сантос» не проти новоспечений наставник команди Хорхе Сампаолі, який навіть особисто двічі дзвонив Вітору і спілкувався з ним на тему ймовірного переходу.
 
Є у Буено варіанти і з іншими бразильськими клубами, але угоді заважає позиція президента «Сантоса» Жозе Карлоса Переса. Керівник «риб» хоче, щоб Жуліано Леонель погодив з «Динамо» умови викупу «Сантосом» парагвайського хавбека Дерліса Гонсалеса, який прибув до Бразилії в оренду в обмін на Буено. При цьому президент «Сантоса» готовий заплатити за Дерліса Гонсалеса не більше 6 мільйонів доларів, що абсолютно не влаштовує «Динамо».
 
У той же час Жозе Карлос Перес має намір блокувати будь-які переговори по Буено, поки «Динамо» і «Сантос» не погодять умови трансферу Гонсалеса. Справа в тому, що спочатку український і бразильський клуби прописали опцію викупу в оренді Буено і Гонсалеса, але не обумовили її чіткої суми. Саме цього зараз хоче домогтися Жозе Карлос Перес, адже «Сантос» всерйоз зацікавлений в тому, щоб зробити Дерліса Гонсалеса повноправним футболістом своєї команди.
 
Як завершиться заплутана історія невідомо, але агент Вітора Буено має намір присвятити найближчі дні активізації переговорного процесу, стверджуючи, що свого часу його клієнт погодився поїхати в Україну тільки через триразове підвищення заробітної плати.
 
У нинішньому розіграші УПЛ на рахунку Вітора Буено лише 37 хвилин, які він провів виходячи на заміни в двох поєдинках.
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Суркис сбрасывает актив пока есть спрос. Потому как после кротовских "успехов" в ЛЧ и ЛЕ рынок бразильского мусора просядет в разы.
Mr.Value
Как из великой команды сделать посмешище.Автор:Суркис.И.М
Brian
мда....печаль какая то твориться с клубом(мягко говоря). Непонятно кто и зачем вообще покупал этих бразильцев которые оказались не нужны Динамо. И зачем вообще покупать футболистов которые не соответствуют уровню и сидят на лавке зарабатывая не маленькую зарплату.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Патріот
меня волнует один вопрос, нафиг их покупали??? селекция в Динамо полнейший шлак!
bzzzzz
просто болото.
Хацкевич походу с легионерами не лучше Блохина умеет работать. Хотя может эта такой троллинг... типо вот наши хваленные динамовские ребята, лучше бразилов...
Вопще менеджмент ДК не перестает удивлять.
ANONIM
правильно,в этом шубном клубе нечего делать.
Alex86 1
Derlis González 4,00 Mill. € по маркету, продавать на фиг и не думать даже, второй чемодан без ручки туда же, как и че-че к слову, толку от это братии которая не играет! Шанс мог бы быть если б тренер другой был с иной концепцией игры и тд, а лавочников плодить смысла нет
Вячеслав Самойлов
Однако, сколько кнопкодавов набежало! Просто таки "бригадный подряд", как уже бывало в прошлом...
Myroslav90
Понаберали по оголошенню, ше й певно платять по 10к грн
Vel Azazelo
Такое впечатление, что ДК их покупало под вопль - Это же Бразилия! Это же даже Сантос! Там же играл легендарный Пеле! - Ах, Пеле, тогда берем.
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вячеслав Самойлов
Ибо единственный топ-клуб (если так можно сказать) Европы, который в последнее время неоднократно обыгрывало Динамо - это (может к сожалению для кого-то) Шахтер.