Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2822
0

Севілья - Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

У гонитві за лігочемпіонівським місцем

Севілья - Валенсія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Севілья

У неділю «Севілья» на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» в рамках 29-го туру іспанської першості прийматиме «Валенсію». Подібні протистояння прийнято називати «матчами за шість очок», адже суперники переслідують цілком конкретні турнірні завдання, а в таблиці їх розділяють всього три пункти.

Турнірні перипетії команд в поточному чемпіонаті складалися по-різному. Для «Севільї» все починалося дуже непогано: якийсь час «нервіонці» очолювали Ла Лігу, подарувавши своїм шанувальникам віру в те, що «червоно-білі» зможуть взяти участь в чемпіонській гонці. Але в подальшому севільців наздогнав просто-таки катастрофічний спад, який відповідним чином позначився на результатах команди. У період з початку грудня до початку березня «Севілья» здобула лише дві перемоги і значно ускладнила своє турнірне становище.

Останньою краплею для керівництва клубу став виліт «нервіонців» з Ліги Європи після поразки в 1/8 фіналу від празької «Славії». Пабло Мачин був відправлений у відставку, а його місце зайняв Хоакін Капаррос. Виконуючий обов'язки головного тренера вже встиг дебютувати в новій для себе якості, причому зробив це успішно («Севілья» на виїзді з мінімальним рахунком обіграла «Еспаньол»). Ще одним, без сумніву, позитивним моментом для «червоно-білих» є повернення Рамона Родрігеса Вердехо (Мончі), який з 1-го квітня в севільському клубі знову виконуватиме обов'язки спортивного директора.

«Валенсія» ж, навпаки, тривалий час перебувала у нижній частині турнірної таблиці. А потім «кажани» стабілізували свою гру і в поточному році програли всього одну зустріч. В активі команди значиться десятиматчева безпрограшна серія, яка включає і почесну нічию в гостьовому поєдинку з «Барселоною». Продовжують підопічні Марселіно також свій виступ на євроарені: вже в майбутній четвер відбудеться перша частина іспанського дербі в Лізі Європи («Валенсію» прийматиме «Вільярреал»).

Словом, до очного протистояння в другому колі суперники підійшли на сусідніх позиціях в турнірній таблиці. Обидва колективи мають на меті за підсумками чемпіонату виявитися в когорті команд, які представлятимуть Іспанію в наступній Лізі чемпіонів. У матчі першого кола «Валенсія» і «Севілья» зіграли внічию - 1:1. На початку другого тайму Пабло Сарабія відкрив рахунок в поєдинку, але «кажани» зуміли відігратися в компенсований час завдяки результативному удару Муктара Діакабі.

Господарям поля не зможе допомогти в майбутньому матчі дискваліфікований голкіпер Хуан Соріано, а також лівий вінгер Мануель Ноліто, котрий перебуває в лазареті. Під питанням участь в поєдинку Серхіо Ескудеро та Пабло Сарабії. «Валенсія» ризикує недорахуватися Френсіса Коклена і Крістіано Піччіни
, які мають проблеми зі здоров'ям.

31 березня, неділя
 
«Севілья» «Валенсія»
Севілья. Стадіон «Рамон Санчес Пісхуан». 17:15
Арбітр: Хосе Луїс Гонсалес Гонсалес
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.