Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 04 липня 2021, 00:02
5360
2

Віве Кельце – Мотор. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів

«Мотор», зігравши внічию у першому матчі, спробує вибити з турніру польського чемпіона

| Оновлено 04 липня 2021, 00:02
5360
2
Віве Кельце – Мотор. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів

Поєдинок «Віве Кельце» – «Мотор» відбудеться в суботу, 30 березня, в Польщі. Початок матчу о 17:00 за київським часом. У прямому ефірі матч буде транслювати телеканал Хsport.   

Після першої гри в Запоріжжі, яка, нагадаємо, завершилась бойовою нічиєю – 33:33, чемпіони України та Польщі проведуть матч-відповідь, за результатами якого визначиться, яка з команд потрапить до чільної вісімки найголовнішого гандбольного єврокубку.  

Перший поєдинок цих команд пройшов у рівній боротьбі. На деяких відрізках матчу кращими були поляки, а на інших – запоріжці. Це підтверджує і статистика першого поєдинку. У відповідності до неї, жодна з команд не відривалася в рахунку від суперника більше ніж на два м´ячі.

Матч у Запоріжжі можна занести до активу більшості гравців запорізького клубу. Чудовий поєдинок провів Артем Козакевич, який дев’ять разів відзначався у воротах суперника. На рахунку Артема сім реалізованих семиметрових кидків із семи спроб, зокрема, ключовий гандбольний пенальті, який дозволив нашому чемпіону уникнути поразки за декілька секунд до завершення поєдинку. Чудова гра нашого правого крайнього не залишилася непоміченою організаторами турніру і Козакевича було включено до символічної збірної перших поєдинків плей-оф.

Доволі гарно зіграло й ведуче атакувальне тріо «Мотора» Пуховський–Малашинскас–Пачковські. На рахунку білоруського та литовського легіонерів по п’ять результативних кидків, а поляк Пачковські чотири рази розписався у воротах свого минулого клубу.

У «Віве Кельце» теж були свої герої у першому поєдинку. Хорватській розігруючий Лука Ціндрич та іспанський правий півсередній Алекс Дуйшебаєв по вісім разів відзначилися у воротах українського чемпіона і теж зайняли свої місця у символічній збірній перших поєдинків плей-оф.

За тиждень, який розділив поєдинки у Запоріжжі та Кельце, суперники встигли зіграти по одному матчу у своїх національних чемпіонатах. Поляки у вівторок на своєму майданчику впевнено перемогли «Хробри Глогов» – 35:27, а «Мотор» у середу в Запоріжжі розім’явся на київському ЦСКА – 31:11. Слід зазначити, що «Мотор» і «Віве Кельце» впевнено очолюють турнірні таблиці своїх національних першостей.   

На одному з останніх тренувань перед вильотом до Польщі, дуже серйозної травми зазнав польській правий півсередній Павєл Пачковські. Один з лідерів «Мотору» розірвав хрестоподібні зв’язки і більше не вийде на майданчик у цьому сезоні. Ця втрата дуже сильно вдарить по атакуючому потенціалу нашої команди в цілому і по позиції правого півсереднього зокрема. Адже ще один гравець запоріжців Євген Буйненко, який міг би закрити цю найпроблемнішу позицію для українсько клубу у цьому сезоні, теж не полетів до Польщі через зламаний палець. Серед номінальних півсередніх у розпорядженні Миколи Степанця залишається тільки Владислав Донцов, який поки не дуже переконливо виглядає на рівні Ліги чемпіонів.

Підсумкова нічия трохи підвищує загальні шанси на перемогу в серії для польського чемпіона. На користь поляків також грають домашній майданчик та значні кадрові проблеми у нашого чемпіона. Все це робить «Віве Кельце» фаворитом майбутнього поєдинку, про що кажуть і букмекерські котирування.

Можна бути впевненим, що «Мотору» буде дуже важко пробитися до вісімки кращих клубів Європи, але з такою ж упевненістю можна сказати, що запоріжці без бою не віддадуть перепустку у чвертьфінал своїм суперникам.

Прогноз Sport.ua: перемога «Віве Кельце»

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Olo
Мотор не затроит!) Верим!
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил