Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 29 березня 2019, 16:29
4375
3

ВОРОБЕЙ: «У Динамо створюється нове покоління на 5-6 років вперед»

Екс-нападник «Шахтаря» - про майбутній матч 1/4 фіналу Кубка України

| Оновлено 29 березня 2019, 16:29
4375
3
ВОРОБЕЙ: «У Динамо створюється нове покоління на 5-6 років вперед»
Sport.ua. Андрій Воробей
Екс-нападник «гірників» Андрій Воробей поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 1/4 фіналу Кубка України, в якому «Шахтар» гратиме з «Динамо».
 
- Зустрічаються дві сильні команди і цей поєдинок навіть можна назвати достроковим фіналом. Постійно жереб зводив двох наших грандів безпосередньо в фінальному матчі. Зараз у інших команд з'явиться шанс поборотися за Кубок України.
 
При Хацкевичу в «Динамо» йде перебудова колективу. Зараз підтягується молодь. Хацкевич довіряє молодим виконавцям, розкриває нові таланти для «Динамо». Мені здається, зараз створюється нове покоління на 5-6 років вперед. Це не може проходити безболісно, ​​тому клуб залишається без трофеїв. Але ви бачите яка зараз молодь, вже проявляє себе в єврокубках, в іграх за збірну і в чемпіонаті показує себе. Тому можливо тактика була зроблена на нових молодих гравців, і вона себе виправдовує, але звичайно трофеїв це не приносить.
 
- Два кращих бомбардири команд Циганков і Мораес не дуже вдало виступають в дербі, як вони проявлять себе в цей раз?
- Циганков, як молодий і талановитий виконавець, на даний момент може бути не десь нестабільний: гру дасть, дві провалить. Але в збірній він показав, що зараз на ходу. Прекрасно провів останню гру з Люксембургом. Подивимося, як він буде виглядати в протистоянні з «Шахтарем». Що стосується Мораеса, у «Шахтаря» дуже сильна лінія півзахисту, тому у Жуніора буде більше шансів себе проявити з такими партнерами по команді. Вони все створюють, йому головне опинитися в потрібному місці в потрібний час, що він прекрасно робить.
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Цыганков еще далеко не звезда. Матчи с Челси это отчетливо показали. Очень далеко еще до уровня классных футболистов. Работать и работать, и может быть удастся прогрессировать
Ваня
Бачу намінусували, значить все таки ви дол..би рідкісні.
Ваня
Два підряд інтерв'ю в яких відзначається хороша гра Циганкова за збірну, і головне вони не пов'язані з системою ДК, але псевдо фани всерівно кричать що Циганков дно, можливо це ви дно, не задумувались?