Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3536
0

Ювентус - Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Ювентус» прийме «Емполі» в 29-му турі Серії А

Ювентус - Емполі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfc

Після двотижневої паузи чемпіонат Італії відновиться матчами 29-го туру. Чемпіон і беззаперечний лідер сезону, «Ювентус», прийме «Емполі», котрий бореться за виживання.

На паузу «Ювентус» пішов не в найкращому настрої: в 28-му турі підопічні Массімільяно Аллегрі зазнали першої поразки в сезоні, поступившись на виїзді «Дженоа». Генуезці, до слова, відібрали у «Юве» очки і в першому колі, тому по праву претендують на звання найбільш незручного суперника для чемпіонів в нинішньому сезоні.

Втім, на турнірне становище «Ювентуса» ця поразка абсолютно не вплинула. Команда як і раніше йде першою, а відрив від «Наполі» становить 15 очок - ніякою інтригою навіть не пахне.

А ось «Емполі» зараз очки потрібні як повітря. Команда Ауреліо Андреаццолі йде на рятівному 17-му місці, проте перевага над  18-ю «Болоньєю» після двох поспіль перемог «Фелсінеі» становить всього одне очко. Тому мотивації явно більше буде у «Емполі» - інша справа, що перевага «Ювентуса» в класі величезна.

Обидві команди підходять до матчу не в оптимальних складах. У «Ювентуса» через травми не зіграють Дуглас Коста, Хуан Куадрадо, Андреа Барцальї і Кріштіану Роналду, який отримав пошкодження під час матчу за збірну.

У «Емполі» через травми участі в матчі не візьмуть захисник Лука Антонеллі, а також форварди Леван Мчедлідзе і Антоніо Ла Гуміна.

Беззаперечним фаворитом зустрічі, на думку букмекерів, є «Ювентус». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,30, на «Емполі» - 12,50. Імовірність нічиї - 5,80.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни - Де Шильо, Ругані, К'єлліні, Алекс Сандро - Пьяніч, Матуіді, Емре Джан - Дібала, Бернардескі, Манджукіч

«Емполі»: Драговскі - Веселі, Майєтта, Делль'Орко - Ді Лоренцо, Круніч, Беннасер, Траоре, Паяц - Фаріас, Капуто

30 березня, субота

«Ювентус» – «Емполі»
 Турин. Стадіон «Алльянц Стедіум». 19:00
ТБ-трансляція на каналі Футбол 1
Арбітр: Федеріко Ла Пенна
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.