Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 29 березня 2019, 14:17
2146
0

ВЕРНИДУБ: «Караваєв зробить все, щоб бути готовим до гри з Динамо»

Головний тренер луганської «Зорі» - про спаринги з «Маріуполем» і «Металургом»

| Оновлено 29 березня 2019, 14:17
2146
0
ВЕРНИДУБ: «Караваєв зробить все, щоб бути готовим до гри з Динамо»
ФК Зоря. Юрій Вернидуб
Головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб підбив підсумок двох товариських матчів з «Маріуполем» (2:2) і «Металургом» (4:0).
 
«Ми провели дві дуже гарні ігри. Спеціально провели їх, щоб під час перерви в чемпіонаті через гру збірних у нас були не тільки тренування, а і спаринги.
 
У першому поєдинку грали одним складом, але випустили і багатьох гравців на заміну. У наступній грі провели матч ті, хто не грав досить часу в першій зустрічі плюс підкріпили наші сили хлопцями з дубля. Були відсутні через мікротравм деякі футболісти плюс були відсутні збірники.
 
Безумовно, «Маріуполь» і «Металург» - суперники різного рівня. Маріупольці разом з нами знаходяться в першій шістці Прем'єр-ліги, а «Металург» представляє Другу лігу країни. Але спаринги, підкреслю ще раз, вийшли хорошими. Я задоволений ще й тим, що ніхто під час цих матчів не отримав травм.
 
- Багато хто запитує про ситуацію, пов'язану з Сашком Караваєвим.
- Сашу Караваєва я вчора бачив під час товариської зустрічі з «Металургом». Упевнений, все буде добре. Лікарі збірної і наші лікарі зробили все можливе. Потрібен час, щоб ці розсічення затягнулися. Нагадаю, що у нього їх два. Завтра він потихеньку почне працювати, а далі будемо дивитися. Якщо зможе грати проти «Динамо», то добре. Якщо ні, то будемо шукати альтернативи. Але я вірю в Сашу. Він боєць. І зробить все, щоб бути готовим до гри з «Динамо».
 
- Контрольні зустрічі через мікротравм пропустили Артем Громов, Богдан Михайличенко і Леван Арвеладзе.
- Михайличенко в будь-якому випадку, як ви розумієте, пропустить гру з «Динамо». Зараз він відновлюється після мікротравми і потрібно докласти всіх зусиль, щоб до гри зі «Львовом» він був готовий. У Арвеладзе теж мікротравма - задня поверхня стегна. Подивимося, що буде далі і що скажуть лікарі, але сподіваюся, що з завтрашнього дня він вже буде в загальній групі. Що стосується Артема Громова, то у нього теж мікротравма і в загальній групі він поки ще не працює. Тут багато що залежить від нього.
 
- «Зорю» і «Металург» пов'язують дружні стосунки. Напевно, було приємно зустрітися з командою Олега Тарана та на футбольному полі.
- Це дійсно так. Ми домовилися з Олегом Тараном ще до перерви про товариську зустріч. Вони готуються до другого кола. У нас пауза в чемпіонаті, так що час для гри підходив і нам, і їм. Нам надійшла пропозиція, я погодився. Я добре знаю Олега Тарана, адже «Металург» теж тренується на базі і ми часто перетинаємося. Ось і вирішили провести спаринг.
 
- У грі з «Металургом» отримали свій шанс і гравці, у яких не так багато ігрової практики.
- Намагаюся всім давати шанс. Всі вони - гравці основного складу. Хочу сказати схвальні слова всім тим, хто брав участь в іграх і 27 і 28 березня.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.