Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 01 квітня 2019, 03:21
8474
0

UFC. Едсон Барбоза – Джастін Гейджі. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC on ESPN 2 в Філадельфії

| Оновлено 01 квітня 2019, 03:21
8474
0
UFC. Едсон Барбоза – Джастін Гейджі. Прогноз і анонс на бій
Постер бою
У головному бою UFC on ESPN 2 зустрічаються бразильський боєць Едсон Барбоза (20–6) і американець Джастін Гейджі (19–2). Бій в легкій вазі пройде 30 березня в американському місті Філадельфія і почнеться приблизно о 04:00 за київським часом в ніч на неділю.
 
Вечір в Філадельфії також примітний тим, що в андеркарті українка Марина Мороз (8–3) після річного простою проведе свій бій з колумбійкою Сабіною Мазо (6–0). В останніх двох боях Мороз зазнала поразки рішеннями від Карли Еспарза і Анджели Хілл і тепер жадає перервати серію поразок.

Эдсон Барбоза

Бразилець Едсон Барбоза має великий досвід в UFC. Він підписав контракт з топ-організацією в 2010 році, вже через півтора року після свого дебюту в ММА. З тих пір виграв 12 боїв і програв 6 поєдинків. Барбоза не зміг нічого протиставити фахівцям з боротьби Хабіб Нурмагомедова і Кевіну Лі. Барбоза є фахівцем з ударних дисциплін – кікбосінгу і муай-тай. Правда, найчастіше він веде бій другим номером, з позиції захисника, уникаючи обмінів.
 
Барбоза перед боєм налаштований рішуче: «Бої Джастіна весело дивитися. Людям подобається Гейджі. І мені теж, я великий шанувальник його боїв. Я люблю дивитися його бої. Це буде весела ніч для нас. У нього багато мужності. Він справжній боєць. Він йде вперед, йде розмінюватися ударами. Це мене дуже тішить, тому що цей бій стане великою війною. Ви бачили мій останній бій з хлопцем, який чинить тиск на всіх? Ден Хукер, але я зупинив цього хлопця. Я не турбуюся про пошкодження. Я – боєць. Це все моє життя. Я отримував пошкодження все своє життя. Це буде велика війна, і я виграю».
 



Джастін Гейджі 

Американець прагне перемогти за допомогою сили і виснаження суперників, постійно рухаючись вперед і завдаючи комбінації найпотужніших ударів. Причому його удари ногами є одними з найсильніших в UFC. Правда, іноді Гейджі не турбується про оборону і годиться на свій стійкий підборіддя. За такий відкритий стиль Джастін є улюбленцем публіки. Лише Едді Альварес і Дастін Пуарье зуміли перемогти Гейджі. Після двох поспіль поразок Джастін нокаутував в першому раунді Джеймса Віка в серпні 2018 року, і тепер дивиться вперед з хорошим настроєм.
 
Гейджі дав такий коментар з приводу майбутнього поєдинку: «Я знаю, що Барбоза – дуже технічний і сильний боєць, але я вийду в октагон і зламаю його. Я більш ніж упевнений, що зламаю Едсона. І я більш ніж упевнений, що зроблю це дуже видовищно і красиво».
 

Прогноз на бій

Бій бачиться дуже рівним. Два бійця мають приблизно рівний рейтинг і непоганий рекорд боїв. Переможець бою закріпиться в топ-10 і зможе претендувати на топові ролі в легкій вазі. Тому рубка буде серйозною. Тут той випадок, коли андердог пари Гейджі реально здатний перемогти. Наприклад, за рахунок своєї коронки – найсильніших ударів ніг.
 
Рекомендована ставка – перемога Джастіна Гейджі рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. В'ячеслав Суркіс відбив черговий пенальті. Увійшов у топ-3 найкращих
Футбол | 20 вересня 2024, 18:46 21
ВІДЕО. В'ячеслав Суркіс відбив черговий пенальті. Увійшов у топ-3 найкращих

У воротаря вже 5 відбитих пенальті у кар'єрі у чемпіонаті U-19

UFC 306. Двалішвілі переміг О'Меллі та відібрав у нього чемпіонський пояс
MMA | 15 вересня 2024, 09:10 5
UFC 306. Двалішвілі переміг О'Меллі та відібрав у нього чемпіонський пояс

Валентина Шевченко здобула титул чемпіонки UFC у бою з Алексою Грассо

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.