Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 27 березня 2019, 23:57
3125
1

Кубок Виклику серед чоловіків завоювало Бєлогор'є

Українцю Олегу Плотницькому не вдалося з першого разу взяти європейський трофей

| Оновлено 27 березня 2019, 23:57
3125
1
Кубок Виклику серед чоловіків завоювало Бєлогор'є
Сьогодні відбувся другий фінальний матч чоловічого Кубка Виклику з волейболу. У Бєлгороді місцевий клуб «Бєлогор'є» приймав італійську команду «Веро Воллей» з міста Монца. Нагадаємо, що за гостей в цьому сезоні виступає український волейболіст вихованець харківської школи волейболу Олег Плотницький. Для нього це був перший фінал в європейських кубкових турнірах.
 
Тиждень тому в Італії виграли господарі майданчика з рахунком 3:2. Тому для того, щоб завоювати трофей їх влаштовував будь-який переможний результат або ж, у разі поразки в п'яти партіях, вони могли розраховувати на «золотий» сет. Що ж стосується бєлгородців, то для перемоги в турнірі їм треба було вигравати в трьох або чотирьох партіях. Можна було перемагати росіянам і в п'яти сетах, але тоді все вирішувалося би у «золотій» партії.
 
Стартовий сет вийшов дуже цікавим і напруженим. Гості були попереду 15:16, потім 19:21. Однак втримати перевагу не змогли і росіяни досягли мінімальної переваги 27:25.
 
У другій партії «Бєлогор'є» вже виглядало значно сильніше, про що свідчить рахунок на табло - 25:19 на їх користь. І третій сет господарі майданчика почали краще, повівши 12:7, 14:9. Далі вони лише збільшили свою перевагу і виграли 25:19.
 
Кубок Виклику сезону 2018-2019 років. чоловіки
Фінал. Другий матч. 27 березня
«Білогір'я» (Бєлгород, Росія) - «Веро Воллей» (Монца, Італія)
3:0 (27:25, 25:19, 25:19)
Перший матч - 2:3
 
Таким чином, італійські команди не змогли продовжити переможну серію в єврокубкових турнірах нинішнього сезону. Після успіхів «Трентіно» і «Бусто Арцисіо» в Кубку ЄКВ, «Веро Воллей» не зміг виграти титул. Але попереду ще три волейбольних європейських фіналів (жіночий Кубок Виклику, а також чоловіча та жіноча Ліга чемпіонів), де італійські клуби ще обов'язково поборються за трофеї.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Banderos
Нічого дивного в цій перемозі кацапів не має. Знову наїлися мелдонію. Через кілька років перепровірять проби, заберуть трофей та віддадуть італійцям.