Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 26 березня 2019, 15:46
6153
3

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Коноплянці потрібно було поступитися своїм его»

Екс-гравець «Динамо» вважає, що Женя повинен був поступитися правом пробиття штрафних Малиновському

| Оновлено 26 березня 2019, 15:46
6153
3
Вадим ЄВТУШЕНКО: «Коноплянці потрібно було поступитися своїм его»
ФК Гірнік. Вадім Євтушенко
Під час відбіркового матчу на Євро-2020 проти Люксембургу (2:1) у збірної України було дві небезпечних можливості зі штрафних ударів. Обидва стандарти виконав Євген Коноплянка, який пробив не кращим чином.
 
На думку колишнього гравця «Динамо» Вадима Євтушенка, футболіст повинен був поступитися право пробиття штрафних Руслану Малиновському, який в цьому сезоні вже забивав зі стандартних положень.
 
«Я вважаю, що Женя тут неправий. Як найдосвідченіший футболіст, він повинен розуміти деякі речі. Він забивав раніше, але Коноплянка зараз не грає довго в команді. Я не знаю, він сам пам'ятає, коли він бив штрафний? А Малиновський забиває регулярно зі штрафних. Я вважаю це були його точки і потрібно було поступитися своїм его», - зазначив Євтушенко.
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергій Найденко
С Коноплянкой вообще странные вещи происходят. Некогда перспективный, талантливый футболист, превратился в дворового игрока, который думает только о личных рекордах, а на команду ему плевать. Шева должен серьезно поговорить с ним и если он не поймет, то принять решение о не вызове Коноплянки в сборную на следующие матчи. А самому Коноплянке нужно валить из того Шальке, куда нибудь где у него будет регулярная игровая практика... Только не в Россию...