Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2019, 17:47
7269
5

Журналіст: «Для Люксембургу перемога над Литвою може стати останньою»

| Оновлено 25 березня 2019, 17:47
7269
5
Журналіст: «Для Люксембургу перемога над Литвою може стати останньою»
Sport.ua

Місцева газета Le Quotidien приділила майбутнього матчу відбору Євро-2020 Люксембург - Україна п'ять смуг свого спортивного додатку та винесла на титульну смугу заголовок: «Україна, навіть не варто?». Очевидно, що в Люксембурзі не особливо вірять в те, що національна команда зможе за три дні здобути очки в двох матчах поспіль.

Про це напередодні кореспонденту Sport.ua говорив і журналіст цього видання Жульєн Каретт.

«Нинішнє покоління гравців найталановитіше за увесь час. Деякі в країні навіть порівнюють Люксембург із Ісландією, яка викликала фурор на Євро-2016 і зіграла на чемпіонаті світу. Але це велике перебільшення. Ісландці адже багато хто грає в англійській прем'єр-лізі, а у нас не всі гравці професіонали. Так, вони будуть битися, але, думаю, перемога над Литвою буде останньою для нас в цій групі».

«Люксембург не зобов'язаний обігравати Україну, але, можливо, у нас буде можливість нав'язати боротьбу», - пише журналіст Жульєн Молеру. В першу чергу за рахунок максимльної самовіддачі та талановитої молоді. Братів Тіль, Барейро і Сінані вважають найталановитішими гравцями, які коли-небудь виступали за збірну Люксембургу. «Ці хлопці можуть перевірити свій клас на тлі талановитої молоді в збірній України», - пише Жульєн Каретт.

У Шевченка напередодні кілька разів запитували, скільки він зробить замін, але наставник збірної України не сказав про це жодною мові. А відповів він на питання російською, англійською та італійською. Тому журналісти видання вирішили, що в складі гостей буде всього одна заміна в стартовому складі, в порівнянні з матчем проти Португалії: замість травмованого Марлоса зіграє Циганков.

Але не виключають і появи в складі Жуніора Мораеса, а також Микити Бурди. Що стосується складу Люксембургу, то він, на думку місцевих ЗМІ, буде таким же, як в переможному матчі з Литвою. Хіба що в центрі поля є питання щодо другого опорного півзахисника: з Мартінсом зіграє або Барейро, або Скендерович.

Місцевим журналістам сподобалася фраза Андрія Шевченка на прес-конференції про те, що йому подобається філософія таких команд як Люксембург, які, можливо, не мають великої майстерності, але, тим не менш, намагаються грати в креативний футбол. Це слова Шевченка винесли в заголовок.

Сергей ЦИБА із Люксембургу

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Український Патріот
Надо больше бить с далека по воротам!
Marinnasha777
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!! Привет, мальчики. Я, изначально, извиняюсь за этот пост. У меня к вам будет огромная просьба. Посетите мой профиль на самом популярном сайте для секс знакомств:
>>>> sexxxpy.com
(скопируй ссылку и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов) и поставьте лайк. Мой ник: Marina23. Регистрация и плата за действие отсутствует. Весь процесс у вас займёт не более одной минуты. Большое спасибо! Я вас всех целую.
P.S. Во-первых, вы увидите меня голой и во-вторых, в качестве бонуса от меня видео звонок (зависит от вашего желания).
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Сергій Найденко
Украина должна играть в атакующий футбол, только так можно будет пройти люксембургский автобус
Юрий Карпенко
0:3 и по домам я согласен будет креативно