Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3669
3

Ділліан УАЙТ: «За бій з Шварцом Ф'юрі має бути соромно»

Британець розкритикував вибір суперника Тайсоном

Ділліан УАЙТ: «За бій з Шварцом Ф'юрі має бути соромно»
Belfast Telegraph. Ділліан Вайт
Британський важковаговик Ділліан Вайт піддав критиці колишнього чемпіона Тайсона Ф'юрі, який наступний поєдинок проведе проти незнаючого гіркоти поразок німця Тома Шварца.
 
«Я погодився б на бій з Ф'юрі, він навіть не встиг би моргнути оком. Йому повинно бути соромно, що він буде битися проти Тома Шварца. І після цього він може називати себе чемпіоном, так чому ти б'єшся з Шварцом? Є ж набагато кращі варіанти для твого наступного поєдинку. Ти говориш, що будеш битися з ким завгодно і де завгодно, а вибираєш собі в суперники такого хлопця.
 
Я розумію, що у Тайсона був важкий бій з Деонтеєм Вайлдером і йому необхідно провести більш легкий поєдинок, але Том Шварц - це жарт? Він знаходиться далеко від рівня Ф'юрі. Це дуже легкий бій. Я розумію, у кожного бійця повинні бути прохідні поєдинки в кар'єрі, і ймовірно, це один з них для Ф'юрі», - сказав Вайт.
 
Нагадаємо, що поєдинок між Тайсоном Ф'юрі і Томом Шварцом пройде 15-го червня на арені Thomas & Mack Center в Лас-Вегасі, США.
Джерело Fightnews
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Цей шматок лайна, как вы все выражаетесь. Отпиздил Володю, ушел в загул, набрал 160 кг., вернулся, отпахал збросил 40 кг! И по большому счету отпиздил Чемпиона. Кто считает, что не так, увидите зимой. А в следующем году или через год отпиздит Джошуа. Даже если с Джошуа не пройдёт он уже всем все доказал.
Oleg Savchuk
Фьюрі шмат брехливого цигано лайна, в нього ні совісті ні честі, шкода що йому платтять такі гонорари
vizuals
о чем вообще Уайт, слово "стыд" в лексиконе Фьюри отсутствует. Помнится, как оно, прижав к себе пояса Кличко, рвало и метало в Твиттере, а на реванш так и не вышло