Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 березня 2019, 16:54
1752
2

Боб Арум: «Другий бій Ф'юрі і Уайлдера відбудеться через рік»

Суперечливий перший бій завершився внічию в грудні 2018 року

| Оновлено 23 березня 2019, 16:54
1752
2
Боб Арум: «Другий бій Ф'юрі і Уайлдера відбудеться через рік»
WorldBoxingNet. Боб Арум
Боксерський промоутер Боб Арум повідомив, що потенційний бій з Деонтеєм Уайлдером не стоїть на порядку денному Тайсона Ф'юрі на 2019 рік. Очікується, що суперники, які завершили суперечливий перший бій внічию в грудні 2018 року, повинні битися ще раз в повторному поєдинку.
 
Найближчим суперником Ф'юрі 15 червня Лас-Вегасі буде німець Том Шварц. Боб Арум сказав, що поєдинок з Уайлдером є в планах його підопічного, але не в найближчому майбутньому. Він змалював графік Ф'юрі так:
 
«Припускаючи, що Тайсон виграє найближчий бій, у нього буде ще один бій у США. Тоді, сподіваюся, в наступному році в лютому він битиметься з Уайлдером. Ідея полягає в тому, щоб Уайлдер двічі виступав на своїй платформі, а потім видав бій на PPV. ESPN виступатиме дистриб'ютором».
 
Також Боб Арум згадав перший нічийний поєдинок боксерів: «Я віддав Ф'юрі 10 з 12 раундів. Люди бачать речі по-різному. Я думаю, що якщо обидві сторони взаємно затвердили суддів, то так і повинно бути. Це повинно бути схоже на суд присяжних. По суті, обидві сторони більш-менш задоволені рішенням журі».
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
В принципе пока не видно никого, кто бы успокоил бы Уайлдера за год. А этот бородатый халявщик Фьюри даже в случае проигрыша сможет требовать реванша ввиду первого боя.
bonv
вони вже бояться одне одного? Чи розкрутка для більшого кушу?