Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
1302
0

ПЛЄХАНОВ: «Перемога в регулярному чемпіонаті - не супердосягнення»

«Запоріжжя» з першого місця вийшла в плей-оф, де зіграє з «Черкаськими Мавпами»

ПЛЄХАНОВ: «Перемога в регулярному чемпіонаті - не супердосягнення»
ФБУ. Валерій Плєханов
Головний тренер «Запоріжжя» Валерій Плєханов прокоментував перемогу команди над «Хіміком», яка дозволила зайняти перше місце за підсумками регулярного чемпіонату.
 
У першому раунді плей-оф «Запоріжжя» зіграє з чинним чемпіоном, «Черкаськими Мавпами».
 
«Дуже сумнівний бонус - виграти регулярний чемпіонат і отримати в першому раунді чемпіона України. Радий, що в складній грі показали чоловічий характер. Не все виходило, особливо в захисті. «Хімік» грамотна команда з яскраво вираженим тактичним планом на гру. Часу на підготовку мало, тому було видно огріхи в захисті. Ми не дуже добре грали на початку другої і третьої чверті. Приємно, що на зубах витягли четверту чверть. Подякував хлопцям за бажання і волю до перемоги. Величезне спасибі залу.
 
Напевно, сьогодні була максимальна кількість людей за весь чемпіонат. Вони стали свідками історичної перемоги. Я так розумію, що команда ніколи не вигравала «регулярку». Минулий сезон закінчили восьмими, а тут першими. Це вдвічі приємніше, тому що бачиш результат своєї роботи. Я хлопцям сказав, що це маленький крок, який ніхто навіть не згадає, якщо ми не вдало зіграємо в плей-оф. Апетити зростають під час їжі. Хотілося б на такій ноті грати весь час. Глядачі гнали вперед, настрій у хлопців був позамежний.
 
Будемо готуватися, більше сказати нічого. Не вважаю це супердосягненнями. Різниці між першим, другим, третім місцем абсолютно немає. Всі суперники приблизно рівні. З огляду на переможний менталітет «Черкаських Мавп», не вважаю, що нам сильно пощастило. Але вибирати суперника ми не планували. Планували грати на своєму рівні і нам це вдалося. Плануємо далі не зупинятися і працювати, працювати і ще раз працювати. Уболівальникам спасибі», - сказав Плєханов.
 
Перший раунд плей-офф стартує 26 березня. Він пройде в форматі до двох перемог.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.