Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 29 березня 2019, 03:09
3204
0

UFC. Кертіс Блейдс – Джастін Уілліс. Прогноз і анонс на бій

Представляємо другий за силою поєдинок турніру UFC Fight Night 148, який відбудеться в Нешвіллі

| Оновлено 29 березня 2019, 03:09
3204
0
UFC. Кертіс Блейдс – Джастін Уілліс. Прогноз і анонс на бій
У суботу, 23 березня, на Бріджстоун Арені в американському місті Нешвілл, штат Теннессі, відбудеться черговий турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 148. У бою-сохедлайнері зійдуться суперважкоатлети з США Кертіс Блейдс (10–2, 1 NC) і Джастін Вілліс ( 8–1).
 
Кертіс Блейдс, 28-річний американський боєць родом зі штату Іллінойс, входить в число кращих в своїй ваговій категорії. Зараз він займає 4-е місце в рейтингу. Блейдс в UFC провів 8 боїв і поступився лише в двох, причому обидва рази – Френсісу Нганну. В його активі – перемоги над такими сильними опонентами як Олексій Олійник, Марк Хант, Алістайр Оверім. Американець добре почувається і в боксі, і в боротьбі, має нокаутуючий удар і може завершити бій в будь-який момент.
 
Блейдс налаштований оптимістично: «Я близький до того, щоб побити рекорд за кількістю тейкдаунов. Зараз я поступаюся Веласкесу, але я заберу рекорд собі. Бути борцем – для мене багато значить. Переді мною можливість заявити про себе як про кращого борця у важкій ваговій категорії. Перемога над Уіллісом означатиме, що я, нарешті, перейду від статусу проспекту до статусу претендента на титул».
 
Джастін Уілліс, 31-річний американець родом з Іллінойсу, програв в своєму дебютному поєдинку на профі-рингу, але потім виграв в наступних восьми поспіль. В рамках UFC Уілліс виступав чотири рази, у всіх боях здобувши впевнені перемоги. У своєму останньому на даний момент бою Джастін здолав знаменитого Марка Ханта одноголосним рішенням суддів. Поки що у нього 10 позиція рейтингу, і перемога може дозволити піднятися в топ-5.
 
Уілліс любить працювати в стійці і розраховує на свої ударні навички та вміння терпіти. Жодного разу він не вигравав бої больовим або задушливим прийомом, оскільки боротьба не є його сильною стороною. Перед боєм Джастін сказав: «Моя мета – домінувати. Я концентруюся на своїх боях. Коли суперник попадається вдумливий, я розвиваюся і намагаюся вирішити цей кубик Рубіка. У кожного є рецепт перемог і рецепт програшів, і це просто реальність, яку багато хлопців не розуміють, такі як Кертіс Блейдс».
 
Прогноз на бій
 
Кертіс Блейдс є явним фаворитом, оскільки перевершує свого суперника в усіх аспектах боя. Він повинен набирати очки і в стійці, і на помості октагону. Джастін Уілліс може сподіватися лише на лаки-панч, чого буде досягти не так просто. Крім того, виглядає Уілліс не зовсім по-спортивному. Судіть самі з відео нижче.
 
Дуель поглядів



 

Рекомендована ставка – завчасна перемога Кертіса Блейдса.

Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.