Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3672
3

Олексій АНДРОНОВ: «Думаю, Мораес впорається в збірній України»

Відомий російський коментатор - про натуралізацію бразильця

Олексій АНДРОНОВ: «Думаю, Мораес впорається в збірній України»
ФФУ
Відомий російський коментатор Олексій Андронов вважає, що нападник «Шахтаря» Жуніор Мораес зможе проявити себе у збірній України.
 
«Натуралізація і виклик Жуніора Мораеса повинні бути занесені в розділ «хитрощів». Зрозуміло, про отримання бразильцем українського паспорта Андрій Шевченко дізнався не на прес-конференції, а набагато раніше. І був до цього готовий, інакше не довикликав би його так спішно.
 
Вболівальники «Динамо», з якого Мораес некрасиво пішов в «Шахтар», зараз божеволіють - збірна начебто своя, гравців київського клубу в ній буде багато, але ось же зрадник. Як за неї вболівати?
 
 
Мораес, скільки б українських паспортів він не отримав, все одно залишається іноземцем. Він не до кінця розуміє відносини двох українських грандів між собою. Гравці «Динамо» не потиснули йому руку перед матчем з «Шахтарем», це була гарна і красномовна відповідь - ти по інший бік барикад, наш бразильський друг.
 
Але в збірній ніяких барикад бути не може. Якщо вона не буде єдиною, вона розвалиться на шматки. Тоді не буде сенсу говорити ні про яке Євро-2020. У Мораеса тепер буде потрійна мотивація - довести, що не дарма йому дали паспорт, що він може в 30+ себе проявити і що тиснути йому руку все ж іноді варто. Думаю, впорається, - сказав Андронов.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Святослав Сташевский
не будут давать мяч. сто пудов!
Владимир Копяк
А где гарантия того, что игроки Динамо ему просто не будут мяч давать в голевых ситуациях?