Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 04:09
4832
0

UFC. Стівен Томпсон – Ентоні Петтіс. Прогноз та анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night 148, який відбудеться в Нешвіллі

| Оновлено 09 листопада 2020, 04:09
4832
0
UFC. Стівен Томпсон – Ентоні Петтіс. Прогноз та анонс на бій
UFC. Постер бою
У суботу, 23 березня, на Бріджстоун Арені в американському місті Нешвілл, штат Теннессі, відбудеться черговий турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 148. Головною подією вечора стане бій в напівсередній вазі між американськими бійцями Стівеном Томпсоном (14–3–1) і Ентоні Петтісом (21–8). Старт поєдинку запланований орієнтовно на 05:00 у ніч на неділю за київським часом.
 
Стівен Томпсон
 
Стівен Томпсон на прізвисько «Вандербой» входить в число топових бійців, утримуючи 3-е місце в рейтингу UFC. В його активі – 14 перемог (причому 9 з них здобуті в UFC) при трьох поразках. Правда, американець не бився в октагоні давненько, з травня 2018 року, коли програв Даррену Тіллу одноголосним рішенням суддів. Перед тим завдав поразки Хорхе Масвідалю, а ще до того Томпсон зазнав невдачі в двох титульних боях з Тайроном Вудлі – перший бій завершився рідкісною в UFC нічиєю, а в другому – судді висловилися за Тайрона.
 
Третій титульний бій для Томпсона поки малоймовірний, але нещодавно Камару Усман скинув Вудлі з трону, і інтрига в напівсередній вазі закрутилася знову. Що стосується техніки, то її Стівену не позичати. «Вандербой» любить працювати в стійці, його стиль точкових ударів заснований на карате і тхеквондо. Він завдає уколи як фехтувальник, причому завдяки своїм навичкам використовує різноманіття різних яскравих ударів.

Стівен Томпсон напередодні бою розповів журналістам: «У нас в дивізіоні новий чемпіон, і це добре для моєї кар'єри. Ніхто не хотів бачити бій Томпсон – Вудлі III, і я це розумію. Мені потрібно було провести три-чотири бої, щоб знову отримати титульний шанс, але тепер справа піде швидше. Дивізіон сильно змінився з тих пір, як я бився останній раз. У нас новий чемпіон, крім того, Даррена Тілла нокаутував Масвідаль, якого я вже бив, так що все знаходиться в невизначеності. Будь-який з нас може знову битися за титул. Я завжди був фанатом Ентоні Петтіса, і думаю, це буде веселий бій. Подивимося, хто з нас виявиться кращим ніндзя цього вечора. Фанати чекають справжній феєрверк, і це те, що ми збираємося їм дати».


Ентоні Петтіс
 
Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Ентоні Петтіс на прізвисько «Шоутайм» знаходиться на 8-му місці рейтингу UFC. Його рекорд перед боєм (21–8) не вражає. Якщо враховувати тільки поєдинки з 2015 року, то у Петтіса – лише 3 перемоги при 6 поразках. Причому треба відзначити, що Ентоні прийняв рішення піднятися в категорію суперника. Поступаючись в габаритах, за оцінками фахівців, він буде мати перевагу в швидкості. А значить, якщо Томпсон дозволить Петтісу підійти до нього ближче, він ризикує бути спійманим на щось неприємне.
 
Ентоні Петтіс напередодні бою розповів, що і з новою вагою відчуває себе впевнено: «Днями я подивився в дзеркало і запитав свою подругу, як ти дозволила мені зробити 145 фунтів? Це було безумство. На цей раз я готовий до бою, а не до згонки ваги. Відчуваю себе чудово. У топ-10 легкої ваги я бився майже з усіма. Прийшов час нового дивізіону, нових облич. Для мене тут багато хороших боїв, і я збираюся відірватися по повній. Я вийду і спробую фінішувати Стівена Томпсона. Я поважаю його, мені подобається його стиль, я великий його фанат, але я нікого не боюся і збираюся його прикінчити. Цей бій з серії – вбий або будеш вбитий».
 

Прогноз на бій
 
Обидва бійці демонстрували багато видовищних сутичок, тому відмінне шоу забезпечене. Фаворитом цього бою букмекери вважають Стівена Томпсона. Не тільки з огляду на технічні аспекти, але також через габарити бійців. Багато експертів відзначають, що Петтіс – занадто маленький для напівсереднього дивізіону. Правда, Ентоні може накопичувати плюсики для суддівських оцінок, покладаючись на свою відмінну швидкість і діючи наскоками з невеликими серіями. Але навряд чи Петтісу вдасться зберегти свою швидкість і концентрацію до кінця бою, адже йому протистоїть грамотний атакуючий боєць. Якщо Томпсону вдасться хоча б злегка зачепити суперника, він впевнено доведе поєдинок до кінця.
 
Рекомендована ставка  дострокова перемога Стівена Томпсона.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 9
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 16
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.