Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 21 березня 2019, 01:35
8823
19

Маямі. Ястремська виграла перший матч після Fed Cup

18-річна українська тенісистка виграла матч першого кола на турнірі серії Premier Mandatory

| Оновлено 21 березня 2019, 01:35
8823
19
Маямі. Ястремська виграла перший матч після Fed Cup
Третя ракетка України Даяна Ястремська (№37 WTA) виграла матч першого кола основної сітки хардового турніру серії Premier Mandatory в Маямі. У стартовому поєдинку на турнірі українка обіграла росіянку Катерину Александрову (№57 WTA).
 
Маямі. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Катерина Александрова (Росія) - 6:3, 6:2
 
Перші два гейми Ястремська провела в режимі урагану. Своя подача була взята під нуль, що для Даяни - велика рідкість. На прийомі українка зробила кілька розкішних віннерсів, в тому числі пробивала навиліт і після перших подач Александрової. Але росіянка на розкисла, скористалася проблемами на наступній подачі Ястремський і швидко зрівнялася.
 
Кілька геймів пройшли в рівній боротьбі, Катерина стала помітно краще подавати, не дозволяючи Даяні навіть зачепитися за брейкпоінт. У восьмому геймі дівчата грали на більше-менше, де вдаліше виявилася українка, що реалізувала прихований сетбол. Подавалося на сет важко, але все ж успішно, третій сетбол був реалізований.
 
Початок другої партії за сценарієм повторив перший сет. Даяна повела з брейком, але проблеми на подачі не дозволили закріпити перевагу. В одному з моментів було допущено 3 подвійні помилки поспіль (за матч було цілих 7). І все ж перевага українки на корті було помітною. Як тільки її гра ставала більш-менш стабільною, росіянка не могла змагатися на рівних. У п'ятому і сьомому геймах Даяна зробила ще два брейка, а на матч подала вже набагато спокійніше.
 
У другому колі Ястремська зустрінеться з 12-ї сіяної Ешлі Барті з Австралії. Проти такої суперниці з помітними проблемами на подачі робити нічого, тому підготовка повинна бути серйозною.

 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Можно поздравить Даяну с первой победой на уровне Мандатори. Вот по уровню игры особо поздравлять, увы, не с чем. Ветер ветром, а с подходом к мячу на быстрых кортах все те же проблемы. Парадокс: с атакующей манерой игры Даяны быстрые корты ей подходят лучше всего, но играть на них ей пока проблематично. А Барти сама любит активную игру, еще и ритм меняет постоянно. С ней будет крайне сложно. Но до того еще дожить надо, а сегодня можно праздновать важную победу.
vit-2
Вітаю з перемогою Даяни.
Важко Даяна входить у ігровий тонус. Добре що сьогодні суперниця повністю провалила другу подачу як на своїй подачі, так і на прийомі.
Даяна може грати набагато краще, то будемо сподіватися що в наступній грі проти Барті вона зіграє на високому рівні. Іншої альтернативи немає, щоб не поїхати завчасно додому...
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MiddleGreek
Ну штош
Як часто буває в таких випадках:
Завищуєш очікування
*
Програєш
Сподобалися 2 перших гейми. А далі ті ж самі тінейджерські болячки. Не вміє Даяна вичікувати від слова ніяк. Бий, перебивай, бігом, давай, інша сторона. Готувати атаку, вимотувати суперницю поки не про неї. Поки занадто прямолінійна, занадто максималітська. Сьогодні пронесло, а топи все-таки хитріші.
Хоча не розділяю вашого песимізму перед Барті. Один з Даяниних козирів є абсолютно спокійне відношення до авторитетів. Не рахуючи Серену, звичайно. Але то таке. Принаймні, вона буде грати у свій теніс, а ми уж побачимо, що протиставить австралійка. Головне, що нога вже не бентежить.
kerch30
В топ-200 находятся 20 россиянок. Поэтому на турнирах такой категории их много. Вот и приходится дерьмо мисить
AlexMatroskin
Очень удачный день - 4 *матрешки в кокошниках* на выход ....
I_LOVE_UKRAINE
Молодець
sarnet32
И у нас в Украине, при всей социально-экономической ситуации, при тех небольших финансовых вливаниях в развитие детско-юношеского тенниса, видны проблески как раз в смене поколений именно в женском теннисе. Может и не такой масштаб как в других мощных теннисных странах но самородков достаточно не мало. .
I_LOVE_UKRAINE
Ушатайте цього кремлебота "nadiika_holodnaj" - "надія голодна".
Цей кремлебот систематично міняє ніки\аки ("ternopilskii", "hohol") і провокує срач на різних гілках.
sarnet32
В топ-200 находятся 20 россиянок. Поэтому на турнирах такой категории их много. Но конкуренция большая. Правда в плане смены поколений то надо признать что США и Россия лидеры. Но и у нас есть проблески. Посмотрим. Есть надежды на Лопатецкую, Снигур, Дему.
Girvik
До чого ставити фотку КОНТИ замість кацапки...
Barsa2019
Молодца! Удачи с Барти!
mdb95
Всё идет по плану.
Lazio
Гарно провела матч... майже в тренувальному режимі...
VoOne1983
Молодець Даяна. Навіть без особливого напрягу