Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 21 березня 2019, 06:57
2327
0

Tour Championship: визначилися всі півфіналісти

Трамп, Аллен і О'Салліван продовжують боротьбу

| Оновлено 21 березня 2019, 06:57
2327
0
Tour Championship: визначилися всі півфіналісти
У Лландідно триває Tour Championship. Сьогодні визначилися ще три учасники півфіналів.
 
Джадд Трамп і Марк Вільямс денну сесію починали з рахунку 4:4. І валлієць, якого, зрозуміло, підтримують більшість уболівальників на трибунах Venue Cymru (другої за місткістю критої арени Уельсу), відразу ж оформив сенчурі. Потім виграв наступний фрейм, а трохи згодом Трампу пощастило, і він скоротив рахунок:


Однак Марк взяв наступну партію, і на малу перерву пішов при комфортній для себе перевазі - 7:5. Після паузи суперники обмінялися перемогами - 8:6, причому Вільямс оформив брейк в 57 очок і знаходився в одному фреймі від перемоги в матчі. Однак Трамп зумів переламати хід поєдинку і зрівняв рахунок - 8:8. Як і в матчі Робертсона з Селбі, все вирішувалося в заключній партії. Котра завершилася перемогою Джадда - 9:8! Вражаючий камбек з 5:8!
 
За сусіднім столом №1 річного рейтингу Марк Аллен ударно розпочав поєдинок проти Кайрена Вілсона, вигравши три перших фрейми. Кайрен зумів до малої перерви зробити серію в 75 очок і «розмочити» рахунок - 3:1 на користь Аллена. Проте і після перерви перевага Марка не викликала сумнівів - він взяв ще три партії. Тож на велику перерву суперники пішли за рахунку 6:2 на користь Аллена, причому в заключному фреймі той зробив «сотенку».
 
І вечірню сесію розпочав з сотенного брейка! Але потім за справу врешті взявся Вілсон. Він виграв три партії поспіль, передував у наступній, але припустився помилки - 8:5. Проте, ще 2 виграних фрейми дозволили Кайрену скоротити відставання до мінімуму. А коли в 16-му фреймі він зробив півсотенну серію, повірилося в черговий камбек. Однак Аллен отримав свій шанс за рахунку 0:59 - і скористався ним, також оформивши брейк 50+. У підсумку - 9:7, Марк йде далі.


У паралельній зустрічі Ронні О'Салліван і Стюарт Бінем також почали вечірню сесію за рахунку 6:2. На користь Ронні. Він почав з півсотенної серії, виграв і 10-й фрейм, котрий тривав 49 хвилин!
 

Стюарт взяв одну партію, проте наступна стала останньою в матчі. О'Салліван вирішив не чекати малої перерви. 9:3 - поки що найбільший відрив у рахунку на турнірі.
 

19 березня, 1/4 фінала
Ніл Робертсон  - Марк Селбі  - 2:6
Джадд Трамп  - Марк Вільямс  - 4:4
Ніл Робертсон  - Марк Селбі  - 9:8
Ронні О'Салліван  - Стюарт Бінем  - 6:2
 
20 березня, 1/4 фінала
Марк Аллен  - Кайрен Вілсон  - 6:2
Джадд Трамп  - Марк Вільямс  - 9:8
Марк Аллен  - Кайрен Вілсон  - 9:7
Ронні О'Салліван  - Стюарт Бінем  - 9:3


21 березня, 1/2 фінала
Джадд Трамп  - Ронні О'Салліван  (сесії о 15:00 и 21:00 за Києвом)

22 березня, 1/2 фінала
Марк Аллен  - Ніл Робертсон  (15:00 и 21:00)

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.