Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 серпня 2023, 09:48
31912
22

ДЮБУА: «Це мав бути нокаут. Я влучив Усику в живіт. Це була заготовка»

Британець хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу

| Оновлено 28 серпня 2023, 09:48
31912
22
ДЮБУА: «Це мав бути нокаут. Я влучив Усику в живіт. Це була заготовка»
Twitter

Британець Даніель Дюбуа хоче «добитися справедливості» після поразки від чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика з України. Дюбуа, якого вважали аутсайдером, збив Усіка з ніг у п'ятому раунді в Польщі, але це було зараховано удар нижче пояса, і Усіку дали майже чотири хвилини на відновлення.

36-річний українець переміг нокаутом у 9-му раунді, але Дюбуа заявив, що «цю помилку необхідно виправити».

Дюбуа: «Треба йти далі. Я мав стати чемпіоном світу прямо зараз. Це було б справедливим. Все це потрібно викрити і йти далі, ніж просто жити у цій брехні. Вони мене просто обдурили. Я напевно хочу реваншу – досягти справедливості, досягти реваншу, домогтися, щоб щось сталося.

Ми працювали у спортзалі тижнями та тижнями над цим ударом. Ми впоралися з цим, і це мав бути наш момент. Це мав бути нокаут. Я почуваюся спустошеним. Це був не удар нижче за пояс. Я відчув, як він приземлився, ідеально влучив йому в живіт. Я точно знаю, коли завдаю хорошого удару.

Коли він упав, я подумав: добре, тепер рахунок до 10. Я знав, що він не зможе встати вчасно. Він тримався за живіт. Він не міг поворухнутися. Але щось у мені просто відчуло: ні, що тут відбувається? Це неправильно. Чому йому не відраховують? Я дивлюся з боку рингу на те, що відбувається, і бачу все це божевілля.

Я думав: те, що тут відбувається, це великий кидок. Я сказав рефері, що піймав суперника, і це було не ударом нижче пояса. Тоді це було просто збентеження. Після цього я зневірився і втратив темп, мені довелося повернутися в бій і спробувати його атакувати.

Я зіткнувся з цим на ворожій території, але не вийшов за межі своєї ліги. Якби це було в Англії, все було б зовсім інакше. Обставини мають значення – домашня територія, домашня перевага».

Оцініть матеріал
(184)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
научили пацана что говорить --за удар ниже пояса снимали с боя за грязный удар --он вообще пока не кто и без поясов требует реванш иди забери у Фьюри пояс и будешь сражаться с Усиком --обнаглели все сразу хотят 4 пояса а 1 пояс Фьюри не  подходит--вот и будете драться дома в Англии --Фьюри он забоялся Усика а с тобой может согласится --ты расчитываешь только на 1 удар
Sukiyaki
Похоже, этот Дюбуа - просто конкрентый кондом.
McLay
Хай дякує рефері що зупинив бій, а то був би з нього шматок лайна!🤪
Fitness.sports
Британский тренер Питер Фьюри прокомментировал попадание Даниэля Дюбуа (19-2, 18 КО) ниже пояса Александру Усику (21-0, 14 КО) в 5-м раунде.
«Шорты были ниже пупка, любой удар по поясу, не говоря уже о низе пояса – это удар не в живот, а в пах. Хьюи получил такой же удар в бою против Самюэля Питера и испытывал страшную боль.
Так что это низко. Как только Дюбуа нанес удар, рефери объявил его таким, куда он и прилетел. Он третий человек на ринге. Что есть, то есть», - написал Фьюри.
Michael Savchyn
він реальний придурок, бо всі раунди програв, навіть і отой 5-й...
х'тів за рахунок бруду стати чемпіном, довбануте створіння реально, він тут просто визнав, що недозволеним способом лише і надіявся виграти спір
суддя там діяв чітко по протоколу
Fitness.sports
Тут ещё одно... Он тренировал этот удар под присмотром бывшего тренера Усика. Раз тренер ему разрешил и посчитал это нужным, то вина и его?
Fitness.sports
Пусть Усик подаст встречное решение - удар не по правилам и просьба дисквалифицировать британца Как чемпион он имеет право. И тот заглохнет сразу.
Eugenii Skrypka
Про него просто больше и не вспомнят, один из самых слабых соперников за все время, медленный и бестолковый. Усик топ, декласировал по полной 
Fitness.sports
Вот он и признался что это был не случайный удар а запланированный удар заготовка. А значит решение судьи в таких случаях должно быть дисквалификация Дюбуа!!!
Lucky Lucky
Боже, чувак, ти впав від одиночного джеба крузера - це все що потрібно про тебе знати, "чемпіон"
potemkin78
начинается время замечательных историй
Дані Рохас
Боже, какое оно конечное
bzzzzz
Чтото я не видел чтобы от ударов в живот в накаут падали. Кого оно хочет обдурить
PETP0
З нього чемпіон як з гімна молоток. Влучив він нижче пояса і це був заборонений удар 100%. Не попав по шарах? Можливо. Усик трохи переграв? Можливо. Але дайте я ввалю цього оленя з ноги в пах (вище яєць) і побачим що він заспіває. Та і про шо взагалі можна говорити, якщо ти впав після джеба від крузера з неробочої руки!
Трегубов Дмитро
Значить промазав
Віктор Коробка
Дивлячись на що це була заготовка. Якщо це була заготовка на якір від авіоносця - то такою отримати в живіт, мало не здасться!
Віктор Коробка
Ну, не зарахували тобі один удар. Ну то й що? Ти ж справжній чемпіон! Розізлись та добий суперника! А ти "зневірився" і "втратив темп". Щось ми не побачили твого шаленого темпу у попередніх раундах! Скиглиш, як дівчисько. Будь мужиком, вмій програвати.
Serhii P.
Можливо, досить цитувати цього мішка, його команду та промоутера? Він ще своїм внукам буде розказувати як у нього вкрали перемогу. Насправді, він дуже слабкий боксер, повільний, погано працює ногами, не тримає удар.