Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 15:39
9919
0

Що таке GN

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 15:39
9919
0
Що таке GN

Зараз що таке GN, знають практично всі любителі Instagram. Термін є скороченням від Good Night, що в перекладі має значення «добраніч». GN також часто використовується в повідомленні як GNGM. Це означає «Доброї ночі, до завтра«. GM є скороченням від Good Morning. Крім Instagram, термін успішно застосовується на форумах і в чатах, тому що таке GN, знають практично всі. Абревіатура дуже популярна і належить до сучасного сленгу.

GN в кіберспорті також може позначати зміну ігрового сервера або створення нової гри з іншою назвою. В такому випадку скорочення відбулося від фрази Game Name. Головна особливість подібного GN полягає в тому, що гравці бажають відсіяти нубів і чітерів, створюючи нову карту з паролем та іншим іменем. У кіберспорті термін ще популярніший, адже в порівнянні з Instagram під час жорстких боїв часу на спілкування практично немає. Повідомлення про те, що відбувається GN, зокрема вживають геймери на серверах, де немає модерації і відсіяти зайвих немає можливості.

Тому значення поняття може дещо відрізнятися. Але в цілому GN це термін, який вдень може використовуватися для зміни карти під іншою назвою, а вночі — як побажання гарних снів.

Віктор Курко
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин