Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 13:42
2120
0

Що означає абревіатура L2P

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 13:42
2120
0
Що означає абревіатура L2P

Скорочення L2P розшифровується досить просто - Learn To Play. З англійської термін означає “вчися грати« і застосовується більш досвідченими геймерами стосовно до новачків або менш майстерних гравців. L2P - це в основному принизлива фраза, яка використовується при відчутті власної переваги над іншими в чатах онлайн-ігор і на тематичних форумах, де відбувається спілкування про кіберспорт.

Термін L2P походить ще з часів World of Warcraft, часто застосовувався в першому Starcraft і використовується в наш час. Словосполучення було створено для можливості швидко і просто позначити свою перевагу над іншими. Найчастіше L2P використовується разом з іншими образливими словами типу noob, newb, loser.

Окремо «вчитися грати« в іронічній формі пропонують самі собі професіонали, у яких відбулося кілька невдач поспіль або поразка була досягнута через неправильно обрану тактику. Словосполучення Learn to play використовується між гравцями дуже часто, але частіше від нього страждають новачки і гравці без чіткої стратегії гри.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин