Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 15:14
8539
0

Що таке абуз в кіберспорті?

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 15:14
8539
0
Що таке абуз в кіберспорті?

Абуз (з англ. abuse - зловживати) - це використання недоліків і багів гри конкретним геймером для підвищення рейтингів персонажу або з метою перемогти в грі, маючи значну перевагу. В цілому абузити можна в будь-якій грі для швидшого і кращого розвитку ігрового героя. Такий спосіб вважається нечесним і постійно моніториться модераторами для забезпечення рівного балансу.

Термін абуз Дота 2 особливо популярний. Гра має багато переваг, але і недоліків вистачає. Абуз тренера Дота 2 використовується вже досить тривалий час, адже всі баги розробникам прибрати не вдається. Багато гравців намагаються використовувати всі хитрощі, обираючи особливі варіанти для поліпшення гри. Але не слід думати, що чітери пройдуть рівні легше, адже модератори можуть забанити акаунт, якщо виявлять в Дота 2 абуз. В цьому випадку інші геймери віртуально піднімають палець і відзначають це в чаті, адже абузери вилучаються з битви.

В основному Dota 2 абуз здійснюється за допомогою таких способів:

  1. Потрібно взяти персонажа, який допоможе проходити гру легко і без проблем. Звісно, таких героїв можна перерахувати на пальцях, та й без потрібної прокачки навряд чи вийде грати без проблем. Абуз здійснюється в основному персонажами Sven, Shark, Assassin та іншими, котрі завдають великої шкоди за короткий час.
  2. Доведеться створити додаткового героя, щоб мати можливість піднімати ММР. Цей варіант дає можливість зробити абуз ще при налаштуванні аккаунта, обираючи правильного героя для впевненої гри.

Абуз не вітається в будь-якій грі, але поки немає проекту, який би позбавив багів і можливостей користуватися різними хитрощами.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин