Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 17:24
14547
0

Що таке twink?

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 17:24
14547
0
Що таке twink?

Твінк це кілька персонажів або акаунтів, які створюються одним гравцем для конкретної гри. Tvinki необхідні для допомоги головному герою і призначені для зберігання різних предметів, розподілу ресурсів між персонажами або підняття ігрової статистики до більш високих показників.

Визначення Твінк (англ. twink) з'явилося досить давно. Однією з перших ігор, де почали використовувати термін, вважається World of Warcraft. Твінка використовується в багатьох онлайн-іграх, де можливо зробити додатковий аккаунт або персонаж. Зараз досить поширено твінк аккаунт використовувати в World of Tanks. Нерідко другий обліковий запис стає краще першого.

Також твінк може позначати гравців, які мають предмети кращих рівнів, часто куплені за реальні гроші. Окремо таких геймерів називають донатерами. Однак відмінний твінк в грі це поєднання обох понять одночасно. Тобто, наявність додаткового персонажа і потужного основного роблять різницю в грі. Таким чином твінк дозволяє гравцеві відчути свою перевагу над іншими.

Важливо розуміти, що модератори не схвалюють мультиакаунти. Тому часто твінк підлягає бану, але у багатьох гравців нерідко вдається мати додатковий аккаунт протягом довгого часу.

Віктор Курко
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин