Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Словник кіберспорту
| Оновлено 03 листопада 2023, 15:48
810
0

Що таке GVG?

Значення ігрового терміну

| Оновлено 03 листопада 2023, 15:48
810
0
Що таке GVG?

GvG це протистояння гільдія проти гільдії з метою перемогти або виконати певне завдання. Скорочення ГвГ використовується практично всіма гравцями, щоб довго не спілкуватися про війну, та й слово guild координаторами нечасто згадується. Більш звично clan або clanwar, що також в певному сенсі має те ж значення GVG – битва гільдія проти гільдії.

При проведенні ГвГ відбувається бій між гравцями, які воюють під прапором різних команд. Головна мета GvG - захопити ворожий контрольний пункт, знищити всіх противників або виконати інші завдання за умовами гри. На результат деяких ГвГ може вплинути сила геймерських персонажів, загальнокомандна тактика або несподіваний випадок. Останній варіант GvG - це захоплення точки або бази більш слабким ворогом, якому дуже пощастило.

У кожному ГвГ команди грають під певним кольором, щоб розрізняти своїх і чужих. Термін GVG застосовується в основному тільки на онлайн-івентах в чатах. На оффлайн-чемпіонатах ГвГ можна почути в рідкісних випадках. GvG в будь-якій грі кожен геймер очікує з великим трепетом. Все це тому, що можна проявити себе особисто і разом з співкланерами. Також GVG це певний рейтинг або показник сили гільдії. Завдяки йому команда займає місце в топі в залежності від результатів виступів. GvG проводяться дуже часто для тренувань і в рамках кубків з грошовими заохоченнями.

Віктор Курко
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин