Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну
Україна
| Оновлено 29 березня 2025, 20:53
1502
0

З бійкою в кінцівці. Визначився другий фіналіст Молодіжної хокейної ліги

«Білий Барс» зламав опір «Богуславських Шершнів»

| Оновлено 29 березня 2025, 20:53
1502
0
З бійкою в кінцівці. Визначився другий фіналіст Молодіжної хокейної ліги
ХК Білий Барс. Тимофій Пономарьов з тренером Максимом Кочмарем

У фіналі Молодіжної хокейної ліги України зіграють київський «Сокіл» та білоцерківський «Білий Барс». Якщо кияни свою перевагу над земляками з «Крижинки» в півфінальній серії довели, скориставшись мінімальною кількістю матчів, то «барси» грали з «Богуславськими Шершнями» всі три поєдинки.

Героєм вирішальної зустрічі став нападник Тимофій Пономарьов, який за рахунку 3:3 наприкінці другого періоду реалізував штрафний кидок, а на самому початку третього закинув богуславцям п’яту шайбу в меншості. Повернутися в гру «Шершні» не змогли.

Вінцем зустрічі стала масова бійка, в якій найактивнішу участь брали Гліб Чуприна і Василь Іванченко з боку білоцерківців і Артем Терзі та Назар Даниленко від богуславців.

«Білий Барс» (Біла Церква) – «Богуславські Шершні» - 8:3 (2:1, 2:2, 4:0)

Рахунок у серії – 2:1

Шайби: 1:0 – І. Ніколаєнко (Т. Лактіонов, Жовтяк), 13:31. 2:0 – Жовтяк (Т. Лактіонов, І. Ніколаєнко), 14:45. 2:1 – Висотенко (В. Чайка, - більш.), 15:51. 3:1 – Делій (Т. Пономарьов), 22:28. 3:2 – Терзі (Н. Даниленко), 27:44. 3:3 – Терзі (Н. Даниленко, - більш.), 31:02. 4:3 – Т. Пономарьов (булліт), 38:47. 5:3 – Т. Пономарьов (менш.), 40:16. 6:3 – Г. Чуприна (Делій, Т. Пономарьов), 46:20. 7:3 – Делій (Д. Деркач), 51:45. 8:3 – Дан. Гончаренко (Г. Чуприна), 57:12

Фінальна серія до трьох перемог між «Соколом» та «Білим Барсом» стартує 5 квітня. Перших два поєдинки відбудеться в Білій Церкві.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.