Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну
Кубок IBU
| Оновлено 14 березня 2025, 12:49
1123
0

Кубок IBU. Борковський з трьома промахами замкнув топ-20 спринту

Ще три українці потрапили до залікової зони

| Оновлено 14 березня 2025, 12:49
1123
0
Кубок IBU. Борковський з трьома промахами замкнув топ-20 спринту
Getty Images/Global Images Ukraine. Богдан Борковський

На останньому етапі Кубка IBU в естонському Отепяя 14 березня було проведено гонку в дисципліні спринт серед чоловіків.

П'ятеро українських спортсменів потрапили до заявки на гонку.

Більше про біатлон та лижні види спорту читайте в Telegram-каналі «Зимовий спорт на Sport.ua».

Перемогу в спринті оформив норвежець Йохан-Олав Ботн, який на 13.2 секунди випередив свого земляка Сверре Далена Аспенса. Топ-3 замкнув Роман Реєс з Німеччини.

Лише один представник України пробився до двадцятки найкращих. Цим біатлоністом став Богдан Борковський, що три рази відправлявся на штрафне коло. У результаті Богдан фінішував на 20-й позиції.

Окрім того, ще три українці опинилися в заліковій зоні: Денис Насико став 27-м, Богдан Цимбал – 28-й, а от Руслан Ткаленко посів 39-те місце.

Останній учасник команди Сергій Супрун виступив доволі невдало. Спортсмен на двох вогневих рубежах не закрив чотири мішені, через що українець завершив спринт далеко від партнерів – 71-ша сходинка.

Кубок IBU. 14 березня, Отепяя (Естонія)

Чоловічий спринт

  • 1. Йохан-Олав Ботн (Норвегія) (0+1) 25:46.9
  • 2. Сверре Дален Аспенс (Норвегія) (0+1) +13.2
  • 3. Роман Реєс (Німеччина) (0+0) +21.5
  • 20. Богдан Борковський (Україна) (2+1) +1:55.7
  • 27. Денис Насико (Україна) (0+1) +2:09.2
  • 28. Богдан Цимбал (Україна) (0+3) +2:14.2
  • 39. Руслан Ткаленко (Україна) (0+3) +2:37.4
  • 71. Сергій Супрун (Україна) (1+3) +4:07.3
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.