Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 28 жовтня 2024, 16:06
77
0

Збірна України з Dota 2 не виступить на IESF World Esports Championship

Українська команда не поїде до Ер-Ріяда через проблеми з виїздом, заявив аналітик Ghostik

| Оновлено 28 жовтня 2024, 16:06
77
0
Збірна України з Dota 2 не виступить на IESF World Esports Championship
IESF

Цього року на міжнародному турнірі IESF World Esports Championship 2024, що відбудеться в столиці Саудівської Аравії з 13 по 17 листопада, не буде представлена збірна України з Dota 2. За словами аналітика і колишнього гравця Андрія «Ghostik» Кадика, причиною стало те, що команда не змогла розв'язати проблеми з виїздом із країни. Це вже викликало хвилю обурення серед української кіберспортивної спільноти.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Андрій, коментуючи ситуацію, зазначив:

«Від себе, все що можу сказати — кайфово так федерація кіберспорту наша відпрацьовує. Єдиний турнір збірних в усьому кіберспорті, і то, бляха, не змогли зробити все, щоб гравці туди потрапили.»

До обговорення долучився і коментатор студії Maincast Олексій «BafiK» Бафадоров, який також розкритикував роботу кіберспортивних федерацій:

«Існування федерацій кіберспорту і спортивних комітетів є абсолютно беззмістовною історією, особливо в нинішніх умовах. Вони нічого не вирішують і ні на що не впливають. І не будуть. Я давно поставив хрест на цій темі, бо почав читати від деяких «діячів» про бурхливу діяльність мінспорту з федераціями після останніх скандалів. Я посміявся, бо це правда смішно. Хоча і сумно в той же час. Так і живемо.»

Таким чином, відсутність збірної України на турнірі ставить під питання ефективність функціонування кіберспортивних структур та підтримку кіберспорту на державному рівні, залишаючи українським вболівальникам з Dota 2 лише спостерігати за змаганнями інших країн.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.