Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 27 жовтня 2024, 09:26
12428
0

«Я побачив багато сили». Ексчемпіон світу – про реванш Усик – Ф'юрі

Кріс Алгієрі поділився експертним висновком

| Оновлено 27 жовтня 2024, 09:26
12428
0
«Я побачив багато сили». Ексчемпіон світу – про реванш Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Кріс Алгієрі висловив думку про те, яким може бути майбутній реванш між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі, взявши за основу поведінку боксерів на спільній прес-конференції.

«Я буду чесний: поняття не маю, яким він (бій. – прим.) буде в реванші. Вони обидва чудові персонажі, феноменальні спортсмени і фантастичні чемпіони. Я кажу, що знаю.

Кажуть, що прес-конференції - це все для глядачів, але я така людина, яка дивиться за мовою тіла. Я бачив мову тіла Усика, яка демонструє найвищий ступінь впевненості. Так, він був у костюмі вбивці, а справа зараз йде до Геловіну, але подивіться, як він підніс це фото Тайсону на підпис, подивіться, як він стояв над ним. Він стояв там і переконався, що Тайсон зробить це, і він був дуже близький до нього, некомфортно близький. Для мене це показує силу. Усик екстремально впевнений, він не такий, яким був раніше. Зараз він надвпевнений, і той факт, що він зміг зробити це з Тайсоном Ф'юрі, з таким гігантом. А тепер цей гігант сидить там і підписує фотографію, як Усик б'є його по обличчю – для мене це зображує його силу.

У плані того, як піде цей бій і що трапиться в рингу - я не можу зробити точну оцінку того, що станеться. Але я можу вам сказати, що я побачив багато сили в Усика на цій пресконференції», – заявив Алгієрі в коментарі каналу ProBoxTV.

Оцініть матеріал
(80)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.