Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
835
0

Акторка виграла банк майже у $300 тисяч з тузами проти двох пар королів

Кулер відбувся у другій роздачі епізоду High Stakes Poker на PokerGO

Акторка виграла банк майже у $300 тисяч з тузами проти двох пар королів
Getty Images/Global Images Ukraine. Дженніфер Тіллі

У нещодавньому епізоді High Stakes Poker на PokerGO глядачі стали свідками епічної роздачі, в якій троє гравців зійшлися в боротьбі за величезний банк, завершившись грандіозним кулером і яскравими емоціями.

У грі з блайндами $200-$400 та анте $400 бізнесмен Самех Еламауї відкрився до $2 000 з Q♣ 8♣, маючи стек $181 000. Дженніфер Тіллі з A♠ A♦ зробила три-бет до $6 000 зі стеком $93 000. Джеффрі Хаузенболд з K♥ K♦ підвищив до $20 000, залишивши позаду $125 000. Напруження зросло, коли Чамат Палихапітія, також з K♠ K♣, оголосив олл-ін на $97 000.

Тіллі миттєво заколувала свої фішки, і Хаузенболд підтримав олл-ін. Згідно з калькулятором Card Player Poker Odds, шанси Тіллі на перемогу з кишеньковими тузами становили 96%, тоді як обидві пари королів мали лише по 2%. Шансів на сет у суперників не залишалося – всі королі були в грі.

«Мені потрібні черви», – сказав Хаузенболд, розуміючи свої мінімальні шанси. «Це безумство!» – додала Тіллі, оцінивши ситуацію.

Банк досяг $297 600, а на флопі вийшли J♦ 6♣ 3♦, що миттєво дало Тіллі 100% шанс на перемогу – її рука стала непереможною за будь-якого розкладу.

«Ось це – телевізійна роздача!» – прокоментувала Тіллі, спостерігаючи за перерахунком фішок. «Якби це була домашня гра, я б сказала: «Хм, давайте-но перевіримо колоду». Але, звісно, я б так не сказала, якби в мене були тузи».

Подібна ситуація сталася минулого року на Hustler Casino Live, де ютубер Меріано Грандолі також зібрав банк у $800 000 з тузами проти двох пар королів.

покер
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.