Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
100
0

Обладатель браслета WSOP зізнався у шахрайстві на $25 млн

Корі Зайдман обманював гравців ставками на спорт з 2004 по 2020 роки

Обладатель браслета WSOP зізнався у шахрайстві на $25 млн
Cardmates UA

Корі Зайдман, американський професіонал з покеру з браслетом WSOP і більш ніж $700 000 призових за кар’єру, визнав свою провину у справі про шахрайство зі спортивними ставками на суму понад $25 000 000.

Зайдмана заарештували в травні 2022 року за обвинуваченням у змові з метою шахрайства за допомогою електронних засобів та відмиванні грошей. На момент арешту він категорично заперечував свою причетність до будь-яких злочинів.

«Як сказав німецький філософ Фрідріх Ніцше: «Все, що каже держава — брехня, і все, що вона має, вкрадене». Вони забрали всі мої гроші й, здається, зляться через те, що я не визнаю провини за те, чого не робив. Мій адвокат радить не вдаватися в деталі, але я з нетерпінням чекаю на свій день у суді. Я пропрацював в індустрії спортивного прогнозування понад 40 років. Хочу подякувати своїм друзям і родині за підтримку, які знають мене як людину з високими моральними принципами та чесністю», — заявляв Зайдман.

Проте в ході слідства його риторика змінилася, і нещодавно стало відомо, що сторони дійшли згоди про визнання провини та очікують схвалення судді. Деталі угоди між сторонами, включаючи можливі запити щодо вироку, поки що не розголошуються.

Що ж до самого злочину, Зайдман зізнався, що тривалий час обманював інших гравців, стверджуючи, що володіє «інсайдерською» інформацією про спортивні події та обіцяв, що ставки на основі цієї інформації не несуть ризику. Для залучення нових жертв він навіть розміщував публічну рекламу, зокрема оголошення на радіо. Цією діяльністю він займався з 2004 по 2020 роки та за цей час ошукав інших гравців на суму понад $25 000 000.

покер
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.