Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 25 жовтня 2024, 02:21
64
0

Покерист виграв два браслети WSOP з різницею в призових $4,48 млн

Від хайролера за $250 000 до турніру за $500 – шлях Алекса Фоксена до другого титулу

| Оновлено 25 жовтня 2024, 02:21
64
0
Покерист виграв два браслети WSOP з різницею в призових $4,48 млн
Cardplayer

Алекс Фоксен став дворазовим володарем браслета WSOP, причому його перемоги відбулися в абсолютно різних турнірах. Обидві події були в форматі великих ставок, але на протилежних кінцях спектра за бай-інами. Після кількох років у статусі одного з найкращих гравців без браслета, свій перший він здобув у масштабному хайролері з безлімітного холдему з бай-іном $250 000 у 2022 році. Тоді він обійшов поле з 56 учасників у живому турнірі, отримавши рекордний для себе виграш понад $4,5 млн.

Остання ж перемога Фоксена сталася в онлайн-турнірі WSOP з бай-іном $500 з пот-ліміт омахи у форматі «таємничих баунті», де він перевершив поле з 466 учасників. За перемогу він отримав $20 064 з основного призового фонду та додаткові $19 207 у баунті-виплатах. Цей титул прийшов через кілька тижнів після того, як Фоксен ледь не виграв золото в Розвадові (Чехія), посівши друге місце в хайролері з бай-іном €25 000, де він двічі вибив свою дружину Крістен Фоксен.

Незважаючи на велику різницю в бай-інах, обидві події принесли жадане золоте прикраси за перемогу. Другий браслет Алекса збільшив загальну кількість браслетів у їхній родині до шести — Крістен залишається лідером серед жінок із чотирма браслетами. Алекс, також чемпіон World Poker Tour, тепер має понад $34,1 млн турнірних призових.

Цю онлайн-перемогу він здобув між трьома фінальними столами на фестивалі PokerGO Tour Pot-Limit Omaha Series II, що завершився цього тижня. Результати онлайн-турніру, що відбувся в неділю 20 жовтня 2024 року, були нещодавно опубліковані. Вони показують, що Фоксен, який грав під ніком «Serapis11», переміг відомого гравця на хайстейкс Дена Сміта в heads-up поєдинку. Сміт зупинився за крок від свого другого браслета. Після цього другого місця володар Троянської корони покеру має майже $55,6 млн призових за кар'єру.

Кілька інших відомих гравців також пройшли глибоко в турнірі, зокрема дворазовий володар браслета Кріс Мурман (15-е місце), пізніше відсторонений Кевін Рускітті (13-е), володарка браслета Черіш Ендрюс (11-е), триразовий володар браслета Джим Коллопі (10-е), триразовий чемпіон WPT Чино Рім (7-е), чотириразовий володар браслета Бен Ю (6-е) та володар браслета Девід Гудман (5-е місце).

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик та компанія зганьбилися. Рома відхопила від Фіорентини 5 голів
Футбол | 27 жовтня 2024, 23:40 6
Довбик та компанія зганьбилися. Рома відхопила від Фіорентини 5 голів

Римляни поступилися фіалкам з рахунком 1:5 у 9-му турі Серії А

Ігор СУРКІС: «У другому таймі Шахтар забив нелогічний гол»
Футбол | 28 жовтня 2024, 13:06 52
Ігор СУРКІС: «У другому таймі Шахтар забив нелогічний гол»

Президент київського «Динамо» прокоментував поєдинок з донецьким «Шахтарем»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.