Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
29
0

Американець зібрав банк: як Ентоні Ху розгромив зірок покеру

Виграш у $86 000 і престижний титул PLO дістався висхідній зірці

Американець зібрав банк: як Ентоні Ху розгромив зірок покеру
Cardplayer

У Лас-Вегасі завершилася серія «PokerGO Tour Pot-Limit Omaha Series II», в рамках якої було розіграно понад $8,8 мільйонів призових. Дев'ять турнірів пройшли з 14 по 22 жовтня у «PokerGO Studio» при казино «ARIA».

Фінальним акордом серії став баунті-турнір із бай-іном $5,100, який зібрав 84 учасники і призовий фонд $420,000. Переможцем став Ентоні Ху, для якого це вже другий титул «PGT» – раніше він перемагав у турнірі «PokerGO Cup» із бай-іном $15,000 у 2023 році.

Цього разу Ху вдалося отримати головний приз у розмірі $70,560, до якого додалися баунті на суму $16,000. За фінальним столом він обійшов цілу плеяду відомих гравців. Восьме місце посів дворазовий володар браслета WSOP Брайс Йокі, сьоме – чемпіон серії Меттью Вантман. Шостим став семиразовий чемпіон WSOP Даніель Негреану, четвертим – легендарний Ерік Сайдел із десятьма браслетами WSOP. Третє місце зайняв володар браслета WSOP Френк Браннан.

Ця перемога підняла загальні турнірні заробітки Ху майже до $2,9 мільйона. Це був його другий призовий фініш на серії, і з набраними 122 очками «PGT» він зупинився за крок від топ-20 загального заліку фестивалю.

покер
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.