Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:40
127
0

Зірка K-pop індустрії програв $74 000: гроші позичив у BTS

«Буду віддавати борг хоч усе життя» – Лі Джін-хо втратив кар’єру через нелегальні ставки

| Оновлено 21 жовтня 2024, 15:40
127
0
Зірка K-pop індустрії програв $74 000: гроші позичив у BTS
Cardplayer

Південнокорейський комік Лі Джін-хо опинився в центрі скандалу, зізнавшись у понеділок у нелегальних азартних іграх, які призвели до втрати тисяч доларів.

38-річний артист опублікував в Instagram зізнання, що позичав гроші у друзів і родичів, включно з 100 мільйонами вон (74 000 доларів США) у Чіміна з K-pop групи BTS. Ці кошти досі не повернуті, і, за деякими даними, він також позичав у інших знаменитостей.

«Я повністю співпрацюватиму з поліцією і прийму наслідки своїх дій», – заявив він у соціальних мережах.

«Саме суворі поради близьких і страх втратити улюблену роботу змусили мене нарешті припинити грати. Однак на той час я вже отримав фінансову допомогу від багатьох людей. Я планомірно виплачую борг щомісяця й маю намір повністю погасити його самостійно, навіть якщо це займе все життя».

«Скасування телевізійних виступів» Лі, який має понад 10 мільйонів підписників у соціальних мережах, регулярно з’являвся в популярному шоу «Knowing Bros» на корейському телебаченні. Після розкриття інформації про його проблеми з азартними іграми його виключили з програми.

«Лі Джін-хо залишить програму, починаючи з запису цього тижня», — повідомив південнокорейський телеканал JTBC. «Ми спробуємо вирізати якомога більше раніше знятого з ним контенту».

Окрім цієї програми, Лі також брав участь у новому шоу Netflix «Comedy Revenge». Він пропустив заплановану на понеділок пресконференцію, присвячену прем’єрі.

«Ми глибоко розчаровані, дізнавшись про це лише за день до прем’єри шоу», — зазначив Netflix. Водночас компанія повідомила, що він залишиться у шоу: «Оскільки програма побудована на командних змаганнях, повне редагування певних команд створює значні проблеми для оповідання. Просимо вашого розуміння».

Комік висловив жаль через борги та вирішив зізнатися публічно, перш ніж інформація про його борги буде розкрита ЗМІ.

«Я випадково почав грати на нелегальних сайтах для азартних ігор в інтернеті у 2020 році та взяв на себе борг, з яким не міг впоратися», — сказав він. «Обіцяю виплатити залишок боргу за будь-яку ціну. Я також хотів би схилити голову й вибачитися перед багатьма з вас, хто був розчарований мною, хто викликав суспільний резонанс і поспішав це приховати. Я також сумлінно пройду поліцейське розслідування та заплачу за свою провину».

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.