Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
525
0

«Знає, як перемогти». Джонс зробив сміливий прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Рой вважає, що українець фаворит, але може недооцінити Тайсона

«Знає, як перемогти». Джонс зробив сміливий прогноз на реванш Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс поділився очікуваннями від реваншу між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі:

«Я не думаю, що Ф'юрі переможе. Це може статися, але в тому бою Усик дізнався, що він може завдати болю Тайсону. Він знав це ще до бою, але тепер він точно знає, що може завдати шкоди Ф'юрі. Менша людина тепер знає, що може завдати болю більшій людині.

Усик – фаворит реваншу, але ось у чому справа – Тайсон Ф'юрі дуже розумний хлопець і дуже добре вміє вносити корективи. Проте Усик, на мою скромну думку, знову переступить через нього.

Тепер, коли Усик знає, що може завдати Ф'юрі болю і побити його, він може недооцінити його в реванші. Але ми всі знаємо, що Ф'юрі побував в нокдауні сім разів за кар'єру».

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. Бій-реванш відбудеться 21 грудня.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.