Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Headtr1ck про випадкове приєднання до TeamSpeak NIP та емоції від гри

Гравець B8 поділився враженнями про матч з NIP та поразку від The MongolZ на турнірі в Еспоо

Headtr1ck про випадкове приєднання до TeamSpeak NIP та емоції від гри
HLTV. Данило «headtr1ck» Валітов

Після першого дня на турнірі Elisa Masters Espoo 2024, де команда B8 провела одну переможну та одну програну гру у групі А, снайпер команди Данило «headtr1ck» Валитов поділився своїми враженнями.

Для 20-річного це був перший LAN-турнір після приєднання до B8, і перший суперник був його колишньою командою — Ninjas in Pyjamas (NIP). З попереднього складу NIP залишився лише Фредрік «REZ» Стернер, а на турнірі в команді тимчасово грав Якоб «jocab» Нерхеден замість Макса «maxster» Янссона.

Матч із NIP завершився перемогою для B8 в овертаймі після тривалої технічної паузи, але потім команда програла The MongolZ у двох картах, що дозволило останнім посісти перше місце в групі.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

На запитання про те, які емоції викликав матч проти його колишньої організації, headtr1ck зізнався, що хоч у складі залишився лише один знайомий гравець, емоції все одно були присутні.

«Було трохи дивно, бо коли я підключався до TeamSpeak, я випадково зайшов у канал NIP, і адміністратор з цього сміявся», — розповів він.

Сам матч пройшов добре, особливо на стороні атаки, де команда показала вдалий початок і кілька важливих клатчів. Однак на стороні захисту NIP змогли реалізувати свої стратегії, що спричинило труднощі для B8.

«Я радий, що нам вдалося перемогти. Усі виконували свою роботу, і це дуже важливо, особливо у форматі best-of-one», — додав Валитов.

Говорячи про матч проти The MongolZ, headtr1ck визнав, що команда суперника була краще підготовлена на карті Nuke, але на Inferno B8 вдалося показати більш конкурентну гру. Проте ключовим моментом стала поразка в пістолетному раунді на стороні атаки, що дало перевагу The MongolZ в економіці.

«На Nuke ми не змогли добре проявити себе в індивідуальних дуелях. А на Inferno гра була ближчою, але все одно ми не змогли достатньо швидко відновитися після першої карти», — пояснив молодий гравець.

Говорячи про подальший розвиток команди B8, Валитов зазначив, що наступні кілька місяців будуть вирішальними, оскільки команда братиме участь у трьох LAN-турнірах. Це допоможе набрати більше очок і отримати запрошення на наступні турніри.

«Ми почали знизу, програли перші п'ять офіційних матчів, але з кожною грою набирали впевненість», — сказав він.

Наразі команда добре виступає онлайн, але на LAN-турнірах потрібна інша атмосфера та підхід, тому Валитов вважає, що всім гравцям необхідно поліпшити свою гру на 10-20%, щоб досягти успіху на офлайн-турнірах.

Матчі на таких турнірах, як Elisa Masters Espoo, допомагають команді набиратися досвіду і готуватися до наступних великих змагань, зокрема ESL Challenger Katowice.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названо найкращого гравця в історії Серії А. Не Зідан, Марадона і Буффон
Футбол | 17 жовтня 2024, 08:00 12
Названо найкращого гравця в історії Серії А. Не Зідан, Марадона і Буффон

Перше місце у рейтингу посів легендарний Паоло Мальдіні

ФОТО. Загадка справи Мбаппе. 48 годин Кіліана в Стокгольмі – повна картина
Футбол | 17 жовтня 2024, 06:21 4
ФОТО. Загадка справи Мбаппе. 48 годин Кіліана в Стокгольмі – повна картина

Стали відомі всі подробиці скандальної справи про зґвалтування

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.