Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

B8 - NIP. Груповий етап. Elisa Masters Espoo. Дивитись онлайн. LIVE

Дивіться початок матчу 16 жовтня о 14:00 за київським часом

B8 - NIP. Груповий етап. Elisa Masters Espoo. Дивитись онлайн. LIVE
HLTV. Артем «r1nkle» Мороз

Сьогодні, 16 жовтня 2024 року, на турнірі Elisa Masters Espoo 2024 українська команда B8 Esports проведе важливий матч проти шведської організації Ninjas in Pyjamas (NiP).

Цей поєдинок стане особливо цікавим для українських уболівальників, адже у складі NiP виступає український гравець Артем «r1nkle» Мороз, який змагатиметься проти своєї національної команди.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Матч пройде у форматі BO1 (Best of 1), і стане другим за розкладом цього ігрового дня, запланованим на 14:00 за київським часом. Обидві команди покажуть свої найкращі навички, адже турнір Elisa Masters Espoo 2024 є важливою подією на міжнародній арені. Для B8 це можливість продемонструвати свою силу проти одного з топових європейських колективів.

NiP, маючи досвідченого українського снайпера r1nkle у своєму складі, стане серйозним суперником для B8. Цей матч може визначити подальші шанси команд на турнірі, а також посилить інтригу щодо виступів українських кіберспортсменів на міжнародному рівні.

Перший матч дня пройде між The MongolZ і JANO о 13:00, після чого о 17:00 та 19:30 відбудуться матчі переможців та матчі на виліт у групі А. Турнір обіцяє бути напруженим і видовищним для всіх фанатів кіберспорту. На жаль, української трансляції не буде, але турнір можна буде подивитись на офіційному каналі — Elisa Esports.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.