Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 15 жовтня 2024, 17:20
39
0

blameF: «Моя задача — допомогти fnatic повернутися до топ-рівня»

Гравець приєднався до fnatic після трьох місяців відпустки в Astralis, щоб довести свій рівень

| Оновлено 15 жовтня 2024, 17:20
39
0
blameF: «Моя задача — допомогти fnatic повернутися до топ-рівня»
HLTV. Бенджамін «blameF» Бремер

Бенджамін «blameF» Бремер, який чотири рази входив до топ-20 гравців року за версією HLTV, здобув популярність завдяки своїй ролі фрагера та капітана. Однак після невдачі з Astralis на домашньому Major у Копенгагені, 27-річний данець залишив роль капітана команди та оголосив про свій відхід від позиції IGL.

Після трьох місяців на лаві запасних blameF приєднався до fnatic, що стало несподіванкою, оскільки команда на той час займала місце за межами топ-30. Проте гравець пояснив своє рішення тим, що він обрав місце, де зможе знову довести свою силу.

З моменту його підписання fnatic здобула лише один трофей — онлайн-чемпіонат RES Regional Series 6 Europe. Однак команда має шанс піднятися вище на LAN-турнірі RES Regional Champions 2024.

Перед початком матчу проти UNPAID у Белграді blameF розповів HLTV про свою індивідуальну форму, очікування від команди та останнє поповнення в команді — Тіма «nawwk» Йонассона.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Як ти почуваєшся після півроку в fnatic? Які твої враження від гри за команду?

– «Все чудово. Організація fnatic — просто фантастична. Вони дуже добре піклуються про нас, і я відчуваю себе тут як вдома. Я задоволений результатами, хоча в останніх матчах ми грали не дуже вдало, але загалом ми досягли чималого з моменту мого приходу.»

Ти залишив роль IGL, щоб зосередитися на грі. Як ти оцінюєш свій прогрес?

– «Очевидно, що грати легше, коли ти не відповідаєш за ухвалення рішень. Бути капітаном досить складно, тому я вважаю, що граю непогано у fnatic і загалом задоволений своїми виступами.»

– Ти змінив рідну данську команду на міжнародну. Як це вплинуло на тебе?

– «Головна різниця в тому, що в Astralis ми постійно зустрічалися на буткемпах і для медійних днів, тому було легше зблизитися з гравцями. У міжнародних командах це складніше. Також на початку спілкування англійською могло бути трохи складнішим, але це не було великою проблемою.»

– Чому ти вирішив приєднатися до fnatic, враховуючи їхній низький рейтинг на той момент?

– «Для мене це був виклик — показати, що я ще можу грати на високому рівні. Якщо я хочу грати у першому дивізіоні, це моя задача допомогти fnatic повернутися туди. Я не боюся цього виклику і буду робити все, щоб показати, що ще здатен на багато.»

Як оцінюєш виступи команди зараз?
– «На даний момент ми переживаємо складний період після декількох невдалих матчів, але в цілому до цього ми грали досить добре. Ми перемагали сильні команди з другого дивізіону, але після змін у складі результати погіршилися. Проте це може швидко змінитися, і я сподіваюся, що цей турнір стане початком нашого повернення до перемог.»

Що думаєш про нового гравця команди — nawwk?

– «Мені дуже подобається грати з nawwk. Він спокійний, влучний і завжди відкрито висловлює свою думку. Однак я також хочу відзначити, що грати з afro було теж дуже приємно. Він чудовий гравець і багато зробив для команди, хоча, можливо, не підійшов під наш склад.»

Як би ти охарактеризував роль KRIMZ у вашій команді?

– «KRIMZ — це той гравець, який робить все, що потрібно команді. Він не потребує особливої підтримки, але завжди виконує важливу роботу на карті, дає точну інформацію і займає потрібний простір. Це дуже цінний гравець для будь-якої команди, і я радий, що маю можливість грати з ним.»

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Давайте віддамо нашій збірній належне: краще вона зараз не зіграла б
Футбол | 15 жовтня 2024, 11:08 83
Давайте віддамо нашій збірній належне: краще вона зараз не зіграла б

Валерій Василенко – про презентабельність, яка лише зовнішня

Екс-арбітр ФІФА оцінив призначений пенальті у матчі Україна – Чехія
Футбол | 15 жовтня 2024, 03:40 0
Екс-арбітр ФІФА оцінив призначений пенальті у матчі Україна – Чехія

Ступар вважає, що незважаючи на складність епізоду, 11-метровий призначений правильно

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.