Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 14 жовтня 2024, 21:00
277
0

Гравець Passion UA - про підтримку Зінченка та перемоги над росіянами

Ексклюзивне інтерв'ю Едуарда «zeRRoFIX» Петровського для Sport.ua після тріумфу над Cloud9

| Оновлено 14 жовтня 2024, 21:00
277
0
Гравець Passion UA - про підтримку Зінченка та перемоги над росіянами
Passion UA. Едуард «zeRRoFIX» Петровський

Після важливої перемоги над російською командою Cloud9, Sport.ua поспілкувався з гравцем Passion UA Едуардом «zeRRoFIX» Петровським. Команда, створена ексгравцем збірної України з футболу Олександром Зінченком, демонструє стабільний прогрес на кіберспортивній арені.

У розмові Петровський розповів про те, як команда тримає високий рівень гри, що для них означають перемоги над російськими командами, а також про те, як Dust2 стає ключовою мапою для їхньої стратегії.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Що ви відчуваєте, коли перемагаєте колективи з росії або білорусі, особливо, враховуючи теперішню ситуацію?

– «Я б не сказав, що коли ми перемагаємо російські колективи, ми відчуваємо щось особливе. Але все одно, відчуття приємніші, ніж просто перемогти когось.»

Команда Passion UA демонструє стабільний прогрес. Як ви вважаєте, що допомагає вам постійно тримати високий рівень гри?

– «Ми дуже багато працюємо та граємо. Усі віддаються на повну і намагаються виграти кожну гру. Наш капітан Родіон ніколи не дає розслабитися, тому я вважаю, що це і є причиною нашої стабільності.»

Команда була створена Олександром Зінченком. Чи допомагає його підтримка всій команді?

– «Так, він часто після наших перемог пише приємні слова підтримки в загальний чат команди.»

На другій мапі Dust2, яка була вибором ваших опонентів, ви показали видовищну гру і майже вирвали перемогу. Що допомогло вам так успішно виступити на цій карті? Чи вважаєте ви Dust2 настільки ж стандартною та універсальною мапою, як Mirage, незалежно від того, хто її обирає?

– «Ми намагаємося зараз зробити Dust2 однією з наших основних карт і багато працюємо над нею, адже це дуже вдалий пік проти європейських команд. Так, ми вважаємо її більш-менш стандартною.»

На мою думку, графіки матчів і турнірів на Tier-2 сцені ще більш насичені, ніж на Tier-1. Як ви вважаєте, що виснажує більше: щоденні ігри з командами Tier-2 і періодичні матчі проти Tier-1, чи постійні змагання з найкращими командами світу на міжнародній арені з постійними перельотами по різних країнах, але коли у вас є день-два, а інколи і тиждень, щоб хоч трохи відволіктись?

– «Я не можу сказати на 100%, але, на мою думку, гра на Tier-2 сцені виснажує більше, ніж на Tier-1. На Tier-2 бувають дуже складні дні, як нещодавно сталося у нас. Ми зіграли 9 карт, якщо не помиляюсь: за один день у нас було Bo5, Bo3 та Bo3. Це був дуже складний і виснажливий день.»

Нагадаємо, що 11 жовтня 2024 року, в рамках CCT Season 2 Europe Series 14 відбувся важливий матч між українською командою Passion UA та російським складом Cloud9, де Passion UA здобули перемогу з рахунком 2:1.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.