Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
13
0

Стівен Чідвік підкорює турбо-турнір на Triton Super High Roller

Англійський покерист виграв $265,000 і зміцнив позиції серед найкращих

Стівен Чідвік підкорює турбо-турнір на Triton Super High Roller
Cardplayer

Серія Triton Super High Roller Series Jeju 2024 завершилася, встановивши нові рекорди. За 17 турнірів було зроблено 2,555 входів, а загальний призовий фонд перевищив $102 мільйони. Останньою подією став турбо-турнір із короткою колодою та бай-іном $20,000, у якому взяли участь 42 гравці. Перемогу здобув Стівен Чідвік.

Для 34-річного професіонала з Англії це вже другий титул Triton. Виграш у розмірі $265,000 збільшив його загальні призові до вражаючих $57 мільйонів. Чідвік міцно утримує третє місце в списку найуспішніших турнірних гравців усіх часів, поступаючись лише Джастіну Бономо ($65,537,214) та Брину Кенні ($65,448,407). Варто зазначити, що майже $19,7 мільйонів із цієї суми Чідвік заробив на 37 турнірах серії Triton.

Крім трофею та призових, Чідвік отримав 360 очок у рейтинг Card Player Player of the Year. Двократний володар титулу «Гравець року» цього сезону вже 10 разів виходив за фінальний стіл і двічі перемагав. Завдяки 2,528 очкам і майже $1,6 мільйона призових, він увійшов до десятки найкращих у гонці POY 2024 року.

На шляху до перемоги Чідвік подолав опір зіркового фінального столу. Серед його суперників були десятиразовий володар браслетів WSOP та п’ятикратний чемпіон Triton Філ Айві (7 місце), чемпіон World Poker Tour Сет Девіс (6 місце), лідер за призовими 2023 року Айзек Хакстон (5 місце), дворазовий володар браслета Деніел Дворесс (4 місце) та недавній переможець турніру Triton із пот-ліміт омахи Цюань Чжоу (3 місце).

У хедз-апі Чідвік зустрівся з дворазовим чемпіоном Triton Тан Сюанем, який кількома днями раніше виграв головний турнір із короткою колодою з бай-іном $50,000 на цьому ж фестивалі, заробивши $922,000. Чідвік мав невелику перевагу, коли сталася вирішальна роздача. Усі фішки опинилися в центрі столу: у Сюаня були A-K, у Чідвіка – A-10. Флоп із десяткою змінив баланс сил, і Чідвік зберіг лідерство, незабаром завершивши турнір перемогою. Сюань отримав $191,000 за друге місце, збільшивши свої загальні призові до $9,4 мільйона.

Ця перемога не лише зміцнила позиції Чідвіка в еліті покеру, але й підкреслила його універсальність – він однаково успішний як у класичному покері, так і в турнірах із короткою колодою.

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Холанд відмовився продовжувати контракт з Ман Сіті. Відомо, де хоче грати
Футбол | 14 жовтня 2024, 07:42 12
Холанд відмовився продовжувати контракт з Ман Сіті. Відомо, де хоче грати

Ціль Ерлінга – продовжити кар'єру у Ла Лізі

Він навіть не потрапив у старт! Визначено Лева матчу Україна – Чехія
Футбол | 15 жовтня 2024, 00:19 7
Він навіть не потрапив у старт! Визначено Лева матчу Україна – Чехія

Вболівальники визнали найкращим гравцем поєдинку Івана Калюжного

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.