Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 16 жовтня 2024, 22:50
18
0

ЛУЧЕСКУ: «УЄФА! Я не розумію: вони грали о 4 годині дня, а ми о 10 вечора»

Головний тренер Румунії висловив невдоволення графіками матчів Ліги націй

| Оновлено 16 жовтня 2024, 22:50
18
0
ЛУЧЕСКУ: «УЄФА! Я не розумію: вони грали о 4 годині дня, а ми о 10 вечора»
GSP. Мірча Луческу

79-річний Мірча Луческу, головний тренер Румунії, висловив невдоволення графіками, складеними УЄФА на матчі Ліги націй. Наступний суперник Румунії, збірна Литви, має кілька додаткових годин відпочинку до поєдинку між ними.

Обидва матчі групи C2 Ліги націй відбулися 12 жовтня, але у різний час. Литва – Косово грали о 16:00, косоварам вдалося перемогти 2:1.

Гра між Кіпром та Румунією (0:3) розпочалася майже на 6 годин пізніше, о 21:45, що викликало невдоволення Мірчі Луческу. Він вважає, що у литовців буде не лише перевага на своєму полі, а й більше годин відпочинку перед прямою дуеллю у вівторок, 15 жовтня.

Мірча Луческу: «Так, у вівторок температура буде значно нижчою. Я не розумію, вони грали о 4 годині дня, а ми почали о 10 вечора!

Але якщо так вирішено, так і буде. Ми будемо намагатися адаптуватися. Для цього ми маємо лише одне тренування, офіційне, увечері в понеділок».

Луческу пояснив, чому він використав проти Кіпру той самий склад, що й у грі з Косово (3:0) раніше. При цьому на поле вийшли ті ж 10 польових гравців, що й у матчі з Литвою (3:1):

«Ми маємо виграти групу Ліги націй. Це не так просто, Косово – дуже хороша команда. Для мене нормально зосередитись на результаті, а потім на грі. Я дуже добре зважив цінність наших гравців, їх ігрові взаємини і вирішив, що не маю причин змінювати склад. Це було нормально, після 3:0 на виїзді та 3:1 вдома – нічого не змінити.

У другому таймі після того, як ми внесли зміни, відчувалася відсутність взаємодії, але це абсолютно нормально. Ми будемо намагатися шляхом подальшого навчання вивести всіх гравців на один рівень розуміння гри».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.