Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 11 жовтня 2024, 18:34
46
0

ENCE оновили склад молодими талантами з Польщі та Франції

ENCE представили нових гравців після виключення Kylar, змінивши стартову п'ятірку

| Оновлено 11 жовтня 2024, 18:34
46
0
ENCE оновили склад молодими талантами з Польщі та Франції
Раян «Neityu» Обрі. Кацпер «xKacpersky» Ґабара

ENCE оголосили про виключення Кацпера «Kylar» Валукевича зі стартової п'ятірки команди перед оголошенням нових гравців.

Відправлення Килара на лаву запасних сталося після того, як Крістіан «Goofy» Горскі пішов з команди у вересні. Це означає завершення етапу, який почався наприкінці 2023 року, коли було підписано польський кістяк команди на чолі з Лукасом «gla1ve» Россандером і Павелом «dycha» Дихою.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

«Перш за все, я хочу подякувати Килару за час, проведений з нами. У нього великий потенціал, який він продемонстрував на початку року», — сказав генеральний менеджер ENCE Ніклас «Willkey» Оялайнен.

«Kylar може стати чудовим гравцем у правильному оточенні, і я сподіваюся, що він скоро знайде команду, яка відповідатиме його вмінням.»

Kylar був частиною команди ENCE, яка вийшла в плей-оф IEM Katowice на початку 2024 року, але після кількох місяців послаблення результатів, включаючи провал кваліфікації на Major і останнє місце в ESL Pro League, лише gla1ve залишився у складі тієї команди, що грала на Сподек Арена — включаючи тренера Якуба «kuben» Гурчинського.

Одразу за декілька хвилин фінська організація оголосила оновлений ростер. ENCE підсилили свою стартову п’ятірку, підписавши молодого таланта з академії Ninjas in Pyjamas Кацпера «xKacpersky» Габару та колишнього молодого гравця MOUZ Раяна «Neityu» Обрі.

xKacpersky прийшов з Young Ninjas, до якої приєднався у квітні, і навіть мав можливість пограти за основний склад Ninjas in Pyjamas на ESL Pro League Season 19, коли Фредрік «REZ» Стернер потрапив у список травмованих.

Neityu приєднався як один з головних перспективних гравців з Франції з рекомендацією від капітана Vitality Дана «apEX» Мадесклера. Він був частиною другого покоління гравців MOUZ NXT разом з Джиммі «Jimpphat» Сало, Крістофером «Chr1zN» Сторгардом і Вільямом «sirah» К'єрсґардом.

Фанати зможуть побачити оновлений склад ENCE на LAN-турнірі Elisa Masters Espoo, який стартує 17 жовтня матчем проти 9z.

Поточний склад ENCE:

  • Лукас «gla1ve» Россандер
  • Віктор «sdy» Оруджев
  • Пааво «podi» Хейсканен
  • Кацпер «xKacpersky» Ґабара
  • Раян «Neityu» Обрі

Тренер: Ніклас «enkay J» Крумхорн

Запасний: Кацпер «Kylar» Валукевич

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.