Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 07 жовтня 2024, 11:49
716
2

російський гравець спровокував бійку, Falcons вимагають дискваліфікації

Погрози та сутичка між гравцями: команда Falcons розглядає можливість знятися з турніру

| Оновлено 07 жовтня 2024, 11:49
716
2
російський гравець спровокував бійку, Falcons вимагають дискваліфікації
ESL. Аммар «ATF» Ассаф

На турнірі PGL Wallachia 2 стався серйозний інцидент між російським гравцем Акбаром «SoNNeikO» Бутаєвим, який виступає за команду AVULUS, та гравцем команди Falcons – Аммаром «ATF» Ассафом. Інцидент стався в холі готелю, де проживають учасники турніру. SoNNeikO вирішив викликати ATF на фізичну розправу після конфлікту, що виник в онлайн-грі.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Під час очікування команд у готелі, росіянин підійшов до йорданського гравця, приобняв його за плечі та почав серйозно погрожувати фізичною розправою. Погрози швидко переросли в фізичну сутичку, де росіянин запропонував «вийти за межі готелю, щоб вирішити конфлікт». Лише втручання менеджерів обох команд зупинило подальший розвиток подій.

Falcons висловили своє обурення тим, що PGL лише оштрафувала AVULUS, знявши 110 секунд бонусного часу в драфті, замість того, щоб дискваліфікувати гравця за таку грубу поведінку. Falcons наголосили на тому, що безпека їхніх гравців є пріоритетом, і у разі відсутності жорсткіших заходів щодо AVULUS, команда може знятися з турніру, незважаючи на те, що вже вийшла в плей-оф.

Аммар також висловився у своєму аккаунті Х (Twitter), пояснивши, що конфлікт почався ще кілька місяців тому, коли він назвав SoNNeikO «безмозким» в онлайн-матчі, що призвело до загострення відносин між гравцями. За словами ATF, російський гравець не зміг перемогти його в грі, тому вирішив розв’язати конфлікт фізично.

Організатори PGL вже випустили офіційну заяву щодо інциденту, засудивши таку поведінку та підкресливши, що вона суперечить цінностям спорту та поваги, які підтримуються на їхніх турнірах. SoNNeikO та команда AVULUS отримали штраф у вигляді зняття 110 секунд бонусного часу в матчі проти Falcons, однак Falcons залишилися незадоволеними таким рішенням і продовжують наполягати на дискваліфікації гравця.

Цей випадок підкреслив напружену ситуацію на турнірі та важливість забезпечення безпеки всіх учасників. Falcons, незважаючи на успіх у змаганнях, можуть ухвалити рішення знятися з турніру, якщо заходи проти AVULUS не будуть посилені.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mazepa1967
Спорт може бути по за політикою,але кацап залишається кацапом.Гірше за будь якого звіра.
Ron Noiill
Що ви хотіли це ж коричневий кацап, його або вбити треба або переламати чи відрізати ноги.