Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1375
4

«Усик – майстер обману, а Ф'юрі...» Маліньяджі – про мегареванш у грудні

Другий бій між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

«Усик – майстер обману, а Ф'юрі...» Маліньяджі – про мегареванш у грудні
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі

Пол Маліньяджі, колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях, поділився думкою щодо майбутнього реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

«Я не ставлю проти Тайсона у цьому бою. Річ у тім, що ти знаєш, що від нього очікувати, з яким підходом він вийде на бій. Усик, я не думаю, що у нього така велика витримка. Він просто давить на суперника ментально, ставить його на задню ногу і примушує працювати другим номером, постійно пресингує.

Чи може нокаутувати Тайсон Олександра по корпусу? Спірне питання, адже Усик може завдати удару у відповідь, коли Тайсон спробує це зробити. Усик – великий боксер, але він і майстер обману», – сказав Маліньяджі.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OKs100
Перестаньте писать таким образом заголовки. Вырванные из контекста фразы раздражают. Пишите просто "Малиньяджи обвинил Усика во лжи". Писали же всю историю сайта нормально, а тут новый желтый и бездумный тренд последние пару месяцев, в заголовках не должно быть цитат с тремя точками.
trentreznor11
Дебільні заголовки з трьома крапками не подобаються нікому з читачів, лише редакція чомусь від них кайфує) просто невимовна тупість
Стюард #11
Майстер хитрості напевно малось на увазі
Гагик Пердонян
шо за бессвязный высер