Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
|
117
0

Французький покерний ветеран завоював перший браслет WSOP

Патрік Буено тріумфує на турнірі WSOPE з восьмиігрового міксу з бай-іном €2,000

Французький покерний ветеран завоював перший браслет WSOP
Cardplayer

Патрік Буено з Франції, який вперше потрапив у призи на World Series of Poker ще у 2001 році, нарешті здобув свій перший золотий браслет WSOP після понад 23 років очікування.

Буено переміг у турнірі WSOP Europe 2024 року з восьмиігрового міксу з бай-іном €2,000, обігравши поле з 90 учасників і заробивши €48,174 разом із браслетом. Це його третій призовий фініш на серії: раніше він посів 17-е місце у турнірі з пот-ліміт омахи з бай-іном €550 і 65-е місце у міні-головній події з бай-іном €1,350.

Завдяки цій перемозі загальні турнірні заробітки Буено за кар’єру досягли майже €1.1 мільйона. Перемога також принесла йому 216 очок у рейтингу «Гравець року» журналу Card Player, перші у 2024 році.

Турнір тривав з 2 по 3 жовтня, і в призи потрапили 14 найкращих гравців. Серед тих, хто дійшов далеко, були нещодавній переможець турніру WSOPE з пот-ліміт омахи з бай-іном €5,000 Деніс Вайс (14-е місце), дворазовий володар браслета Ілія Савевський (11-е), переможець головної події North American Poker Tour Лас-Вегас 2023 року Самі Бечахед (4-е) і триразовий володар браслета Ансон Цанг (3-є).

Буено вибив Бечахеда під час раунду пот-ліміт омахи, зібравши фул-хаус п’ятірок з двійками на флопі проти кишенькових дам Бечахеда з тузом черв. Бечахед не зумів зловити даму на терні чи рівері та вибув із призом у €14,541. Потім Буено вибив Цанга під час раунду семикарткового стада хай-лоу, зібравши флеш на сьомій вулиці проти двох пар тузів Цанга. Жоден із гравців не мав кваліфікованої комбінації для лоу, тому Цанг отримав €20,813 за третє місце.

Хедз-ап розпочався з того, що Буено мав величезну перевагу 14:1 за фішками над німцем Даніелем Хаблом. Незабаром він конвертував цю перевагу у титул, вигравши фінальну роздачу під час раунду трипл-дро від двійки до сімки.

Хабл залишився з готовою комбінацією Q-8-6-4-3 перед останнім обміном. Буено міняв дві карти з 7-3-2. У результаті він зібрав 8-7-6-4-2, вигравши банк і титул. Хабл отримав €31,080 за друге місце.

покер
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.