Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 жовтня 2024, 20:43
1350
2

«А що Арсенал?» Колишній гравець Шахтаря назвав головний недолік гірників

Відомий в минулому півзахисник донеччан Сергій Ященко вважає, що гірникам бракує лідера

| Оновлено 03 жовтня 2024, 20:43
1350
2
«А що Арсенал?» Колишній гравець Шахтаря назвав головний недолік гірників
Getty Images/Global Images Ukraine. ФК Шахтар

Колишній гравець гірників Сергій Ященко ексклюзивно для Sport.ua розповів, що його насторожило у вчорашньому програному матчі донеччан в груповому раунді Ліги чемпіонів з «Аталантою» – 0:3:

– Не впізнаю свою рідну команду. «Шахтар« навіть, коли переживав не найкращі часи, відзначався бійцівською вдачею, бажанням досягти зламу завдяки невикористаним резервам. Зараз гірники виглядають якимись приреченими на міжнародній арені: випадково не програли «Болоньї», а вчора були розтрощені «Аталантою». Турбує, що в лавах донеччан немає лідера, котрий у скрутну хвилину повів би за собою. Тому й виглядали гірники вчора після фінального свистка такими розгубленими й дивилися на гравців далеко не топового італійського клубу, як на футбольних богів. Бо й справді, перевага команди з Бергамо була тотальною, особливо в тактиці, функціональній підготовці.

Не той нині «Шахтар». Якщо в минулі роки, за винятком німецьких команд, «гірники» могли змусити рахуватися з собою навіть уславлений «Реал», то з теперішнім підбором виконавців це вже нереально. Тому десь з острахом очікуєш наступного матчу донеччан – з англійським «Арсеналом», який за інтенсивністю не поступається «Аталанті», а за технічною підготовкою – переважає. Що, знову розгром, знову без ударів у площину воріт?

Все ж, як то кажуть, надія вмирає останньою. Будемо сподіватися, що після провалу в Гельзенкірхені «Шахтар» не опиниться в психологічній «ямі», бо тоді поразки будуть переслідуватимуть «гірників» й на всеукраїнській арені.

Раніше ми повідомляли, що «Шахтар» повернувся в Україну після гри з «Аталантою» і буде готуватися до УПЛ.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Якби ,Арсенал переважав Аталанту, то їх би матч між собою виграв.